I'm hoping for this year sweethearts

Det här är verkligen helt galet, och jag vet inte ens vad jag ska skriva...
Gud, ett helt år, tolv freaking månader och trehundrasextiofem dagar har gått sedan förra nyårsafton, och det känns så himla avlägset, även om några av mina absolut sista klara minnen är kvar från den kvällen. Jag vägde ungefär som jag gör nu, och var helt inne i den andra världen, men det fanns fortfarande andra saker som var viktigare i mitt liv. 2011 skulle jag klara det. Jag lovade mig själv, och höll det jag hade lovat. 2011 blev det absolut värsta och bästa året i mitt liv, för även om jag var nere i helvetet, så blev det här året som jag skulle lära känna mig själv. Jag kan mig själv. Jag är trygg i mig själv, och även om jag hatar mitt eget utseende, så skulle jag aldrig vilja byta bort mitt liv mot någon annans. Jag älskar mitt liv, och jag älskar den jag är på insidan.

Jag hoppas verkligen på det här året, och jag hoppas på alla er bloggisar därute! Ni klarar allt om ni bara bestämmer er för det, så snälla, lova att inte göra fel val. Och nyårslöften kan slänga sig i väggen!!! Jag är bombsäker på att de bringar otur.

Tänker på er!! Och jag älskar er så himla mycket! Vilket förövrigt är helt sjukt, men tanke på att jag aldrig träffat er... Hehe!

Men iaf, nu måste jag springa iväg och sminka mig innan jag kommer alldeles försent! Rörigt inlägg, men jag är stressaaad!

Waaah, puss!


The last goodbye

Imorgon ska vi ta farväl av morfar, och jag är rädd för vad som kommer att hända när allt är över, och för vad jag kommer att känna.

Jag saknar Boyfriend, och julen har gjort mitt nya kvällsfika till kall risgrynsgröt med en himla massa kanel på. Supergott! Jag älskar verkligen gröt.





Hatar att vara mainstream

Jag är verkligen helt galet besatt av väskor och skor!
Har ni tänkt på att kläder kan sitta asfint på morgonen och sedan hänga som värsta potatissäcken bara några timmar senare, men att skor och väskor alltid passar?
Blev så himla glad, för jag fick den bruna i julklapp! Men så kommer jag in på Accent idag och ser att de rear ut samma väska för halva priset en vecka senare?! Sablans skit också! Hade världens beslutsångest när jag valde mellan den bruna och den svarta från början, så ja, jag var bara tvungen! Världens knäpp eller något... Hehe! Har två likadana nu.  
Avskyr förövrigt modebloggare för att de är så jäkla mainstream och skriver om blusar och jeans varje dag som om det vore det mest väsentliga i världen. Verkligen aströttsamt och jag ska lägga av!

Har slarvat med maten idag, så jag gräddar pannkakor just nu som straff. Eller vad skriver jag? Mat är aldrig något straff! Såvida det inte är oliver eller lakrits då, för det klarar jag bara inte av.
Imorgon blir det hängning hos behandlaren och jag är seriöst inte alls nervös!

Julklapp från Boyfriend blev ett jättefint halsband från Pondus, och nej, jag hade inte köpt något till honom.
Världens sämsta flickvän eller något?

Nej, nu ska jag kladda lite jordgubbssylt på mina pannkakor och sedan hoppa i säng innan jag blir ofrivilligt medvetslös!

Ciao på er snuttor!







Messy

Allvarligt, jag är fan inte normal någonstans. Så jävla misslyckad...
Julen är över, och jag väger ett kilo mindre än innan. Värdelösa obetydliga varelse.
Juldagen. Drack mer än jag klarade av, och spydde därefter konstant i två timmar. Asrolig kväll, verkligen. Och jag som hatar alkohol? 
Sa att jag absolut inte ville tappa kontrollen och att jag var livrädd för min reaktion, men ändå... Det är bara mitt eget fel. Det var mitt val, och därför slutade jag äcklig och vidrig på kakelgolvet som en gammal disktrasa.

Min första jul utan morfar. Jag saknar dig.
Och jag saknar Boyfriend. - Vi träffades förut och det gör redan ont i mig.
Imorgon ska jag och bästis till Göteborg och leta efter nyårsoutfit.
Längtar till frukosten. Min goda vaniljyoghurt och fruktmüsli...

Rörigt inlägg, jag vet, men orkar inte.
Och förlåt för att jag inte har svarat på era kommentarer.
Promise.

(L)


Alla vackra hjärtan i världen

God jul på er älskade bloggisar!

Jag tänker så himla mycket på er hela tiden - speciellt idag - och hoppas verkligen att ni får en helt sagolik julafton med vänner, familj, Kalle anka, jultomten, pepparkakor och en massa annan god mat! 
Det är ju bara jul en enda gång om året, så snälla söta, lova mig att unna er något riktigt fint, eller smaskigt idag! Promise? 
Jag älskar julbordet, så även om jag tar hjälp av min matplanering hela dagen ska jag försöka att äta det jag känner för och fullkomligt vägra ångest. Efterrätt är medräknat, men vin, cider och After Eight tänker jag tusan också trycka i mig bara för att det är så jävla gott. Hehe!

Är så tacksam för allt ni gjort för mig, och jag älskar livet, även om det kan vara ett helvete ibland.
God jul farfar, god jul morfar, och god jul till alla andra vackra hjärtan där ute.

Ta hand om er!




Jag är expert på värdelöst tjat

Kommer att vara hemma i nästan tre veckor nu, och min extrema rastlöshet oroar mig verkligen. Igår kväll... Höll seriöst på att kvävas, och då hade jag ändå träffat en vän på dagen och klätt granen hos Daddy några timmar innan. Antar att det var för att jag så gärna ville träffa Boyfriend och var helt inställd på det när han sa att han inte kunde. Bara idag, och idag ska jag fira jul med min syster och Mami hos mormor. Woop woop!
Alltså han har ju varit sjuk, och i morgon är det redan två veckor sen vi träffades senast. Katastrof! Och jag får panik! Nu ska han tydligen ut med sina vänner på juldagen också, så jag säger bara, screw boys.
De är idioter allihopa, och det är därför man aldrig ska bli kär.

I onsdags träffade jag min behandlare, shoppade och åt på Donken med syster och Mami. (Två gånger på fem dagar?! Kommer garanterat att sluta som stammis.) 
På kvällen gick jag ut med bästis och några andra vänner, och vi hade det så galet jävla roligt! Om man bortser från det faktum att Boyfriend infekterade min hjärna med obehagligheter hela natten. Tur för honom att han skrev att han saknar mig igår för annars hade jag gått och grävt ner mig. Den människan har seriösa problem med att prata om känslor...
Förövrigt så klängde irriterande killar på mig värre än vanligt, och jag klarar verkligen inte av människor som inte kan acceptera ett nej.

- Tja! Ska vi dansa?
- Nej tack, jag dansar med min vän.
- Men du kan dansa med mig nu! (Trycker sig mot mig.)
- Ledsen, men jag har pojkvän.
- Jag är inte din pojkvän. Hehe! (slemboll x tusen.)
- Jag vet. Och det är tur! Lämna mig ifred! 

Usch, det var en sån där äcklig översittare som man bara vill smälla till i ansiktet med ett grytlock. Trodde att han var snyggast i världen. Aaargh!
Hur trög får man vara?
Och vart är mitt vinterland?!




Lots of love

Efter en väldans massa julstök med syster och mami hela kvällen känns inte julen så fasligt långt borta ändå.
Julgran, tomtar, stämmningsmusik, pepparkakor, julpynt och en massa massa skimmer överallt. Det är bara snö som saknas nu! Snälla snö jag ber dig, fall!
Naglarna blev nyss mörklila och nu ska jag hoppa i säng innan jag kollapsar över historiauppgiften.
Imorgon är det den sista dagen i skolan innan lovet, och det känns så himla overkligt på något sätt. Jag tänker på avslutningen förra året. Då min älskade darling flyttade ifrån mig, och på förra julafton som gick ut på att äta så lite som möjligt. Den nattens ångest var verkligen att dö för! Eller inte... 
Men vad deprimerande!
Förövrigt imorgon ska jag träffa min psykolog, hinna julshoppa med syster och gå ut med bästis på kvällen! Superroligt, och jag är taggad till tusen! Maha! Hoppas bara att jag hinner träffa Boyfrind en sväng innan också, för jag har seriöst abstinens...

Tjock men glad!

Lots of love! 





 



Jag är trött på allt matrelaterat gnäll

Aaah, jag bet just i världens godaste äpple! Blodrött, saftigt, krispigt och kallt. Tänkte att ni ville veta... Hehe!

Idag var det iaf jullunch i skolan, och även om jag kom helt oförberedd så gick det sjukt bra!

Lunch:
2 köttbullar
2 prinskorvar
1/2 ägg
lite janssons frestelse och rödbetssallad
grönsaker

Om det här hade varit för ett halvår sedan hade jag bara störtat ut genom dörren och sprungit hem på direkten - kul liv och sådär - men inte idag. Jag klarade det! Och även om det kanske blev lite för lite, så känner jag bara - screw that!
Btw, gud vad jag stör mig på alla kräsna idioter som klagar på skolmaten här. Den är sällan väldigt dålig, och jag känner för att kasta ris i ansiktet på alla bortskämda ungar som gnäller. Hallååå, barn runt om i världen svälter ihjäl varje dag och ni klagar på för varmt vatten och överstekta korvar! Det är väl klart att skolans köttbullar inte kan vara som de din farmor lagar hemma?! Vad tusan tänker du med människa?! Aaargh. Så galet irriterad...........
Kemiprovet förut... Jag vet inte hur det gick! Måste seriöst få mvg, för annars vet jag inte vad jag gör!

"Det löser sig." sa kemisten och stoppade huvudet i svavelsyran!

Och jag ska också börja prata med mina korvar. Hehe!




Smarttjej93

Jag är så äckligt jävla smart ibland.
Skriver min matdagbok i tre olika blogginlägg som är helt omöjliga att lägga ihop...HAHA! Hur dum får man vara?

Middag:
3 dl pasta
2 dl köttfärssås
ketchup
2 dl grönsaker
2 dl mjölk

Kvällsfika:
1 kardemummarisifrutti
1 apelsin

Tror tusan att dagen har gått ganska så bra ändå! Och även om jag äter väldigt mycket frukt och grönsaker, så hoppas jag att jag fått i mig det jag ska. Woop woop! Har iaf inte gått ner på några dagar, så det känns bra! Hähä.

Heja regelbundna måltider, heja rätt mängd och heja rätt mat!
Heja mig, och heja er!
Man kan äta väldigt mycket utan att gå upp i vikt, om man äter på rätt sätt.
Är ni ens intresserade av vad jag äter?

Puss och kram, skumbanan!
Gooosch, skumbananerna man kan köpa som lösgodis med mjölkchokladöverdrag... Dreglar!


Till mina älskade bloggisar

Jag skulle så himla gärna vilja följa alla er bloggisar där ute varje dag, och hjälpa er tillbaka till era värdiga liv. Kämpa tillsammans med er! Men det går inte. Jag måste hjälpa mig själv först, och då kan jag inte läsa viktminskningsbloggar överhuvudtaget.
Ibland klickar jag in på er gullungar som har kommenterat, och kollar igenom de senaste inläggen ni har gjort, men det var längesen jag hade kontroll över bloglovin. Hehe!
Har fortfarande en blogg som jag inte kan släppa taget om, då den tjejen är så galet unik och älskvärd. Gud vad jag önskar att hon kunde inse det själv! Aaargh! Så typiskt.

Lunch:
5 små pannkakor
2 msk jordgubbssylt
1 äpple
1 apelsin
2 dl mjölk

14-mellis:
1 äpple
1 morot

Är besatt av morötter för tillfället!

Tänkte skriva om en helt annan sak egentligen, men kände att det här var viktigare för mig just nu.
Dags för middag! Köttfärssås och spaghetti tillsammans med Top model!
Iiih!


Frost, frost baby

Ååh, när jag åt frukost förut idag vid halv åtta var det fortfarande alldeles frostigt ute, och jag blev så himla glad! Whaaah! Det ser vintrigt ut på himmelen, så jag ber för att snön ska hinna falla innan kvällen! 
Har redan varit ute och sprungit i 40, ätit 10-mellis och förberett pannkakssmeten som jag ska ha till lunch sen. Jag är så produktiv!

Har lyckats ganska så bra med maten hittills och funderar på att ta något extra nu efter träningen.

Frukost:
2 dl vaniljyoghurt (2%)
1 dl fruktmüsli
1 stor banan
1/2 dl frysta hallon och blåbär
2 dl pro viva-juice

10-mellis:
1 äpple
1 morot

Heja mig!


Pepparkaka, äpple eller apelsin

Supergod och lättlagad middag!
Grillad kyckling, potatisklyftor, massa sallad och en kall sås med turkisk yoghurt, rödlök och sweet chili.  
Imorgon tänkte jag skriva matdagbok här. Alltså, exakt vad jag äter och när jag äter det, så nu blir det skärpning! Whaaaah!

Efter flera timmars frossa och - prestationsångestframkallande - kemiplugg vill jag bara slänga mig ner under täcket i sängen och vakna först då jultomten failar och halkar ner i skorstenen på julaftonsmorgonen. Inte för att vi har någon eller så... Men ni förstår vad jag menar!

Äsch, screw it. Jag älskar dagarna före julafton! Vet inte vad jag babblar om, så jag skyller på kemin igen. Hehe!
Lite ironiskt att den största delen handlar om ämnesomsättningen ändå...?

Förövrigt är jag galet sugen på pepparkakor! Tänkte att ni ville veta det, och nu ska jag gå och slänga i mig något innan jag borstar gaddarna. Väljer mellan äpple och apelsin.

Ta hand om er snuttor!




Okej, föregående blogginlägg var lol

HAHA. Jag dör på mig själv.
Somnade i soffan igår när jag bloggade och har på något konstigt sätt lyckats publicera inlägget innan jag stängde av datorn?! Pluggade hela kvällen..................Hehe!

Ändrade det lite nu, men äsch, bara meningslöst babbel iaf så glöm det!
Känner mig fortfarande tjockast i världen, men kemislutprovet är på tisdag och dämpar paniken med prestasionsångest.
Jag saknar Boyfriend som fortfarande är sjuk, och vill bara... Gud jag vet inte! Har abstinens känner jag.
Ska gå och äta 2-mellis nu.

Tjockast i världen som sagt.


Misslyckat blogginlägg

Om ni nu bryr er så känner jag mig tjockast i världen idag, och så värdelöst jävla äcklig och vidrig att jag bara vill...slita av allt fett från min kropp och kasta det på någon avskyvärd människa!
Alltså dagen har varit supermysig, med vännerna, julshopping och en massa god mat! 
Åt på Mc Donald's, skrattade och fikade med ett leende, men nu känns det bara...hemskt.
Min bästis hittade en helt sinnessjukt fin klänning på h&m i storlek 34, och allvarligt talat, så galet vacker blev hon. När jag provade den hängde den däremot som en potatissäck och paniken var nära. Tror jag dör lite så fult den satt. 




 


Christmas cosiness with candles and spicy wine

Ska springa iväg och laga tacos till mig, min syster, Daddy, bästis och två andra nära vänner nu. Så himla gott!
Kom precis hem med pepparkakor, cola light, mandlar och en massa glögg! Killarna tyckte att vi skulle testa något nytt, så vi chansade på chili-mandarin och äpple-kanelsmakerna. Gud, jag måste kolla så att vi har russin också! Annars är det dags att gräva ner sig. Hehe!
Ikväll blir det alltså tacos, skräckfilm med mitt julgodis till, och imorgon ska jag och några vänner iväg till en julmarknad.
Har verkligen noll julkänsla och det känns hemskt! Aaargh. Hur gör ni för att komma i rätt stämmning??
Måste köpa presenter till syster också... 
Ge mig snö och kyla!

Ha en supermysig kväll nu gullungar!

Mitt julgodis: Russin, mandlar, pepparkakor och glögg. Mums!


Damn

Så galet jävla vacker.
Och jag är så galet jävla hungrig!


Mitt hjärta är blankt

Detta blogginlägg blev flera kilometer långt från början, men sen så insåg jag att...vem fan vill läsa om mig, mina tankar och känslor? Mina problem? Usch och fy. Det blev betydligt kortare den här gången. 

Jag antar att ni förstod att min morfar försvann igår, föralltid, och jag kan inte känna någonting annat än tomhet. Mitt hjärta är blankt och jag undrar vad det är för fel på mig? När förlorade jag en del av mig själv?
Jag grät först när jag såg hans vackra ansikte där i sängen, vid adventsstjärnans sken. Hans vita skägg och sköra kropp. Så bräcklig, men ändå så stark. Han kan inte vara borta. Det går inte. Morfar gav aldrig upp.

Jag har vägt mig i flera dagar nu, och det börjar bli ett tvång igen. Idag var jag ett kilo lättare, och eftersom jag inte är lika dum som Nalle Puh så förstår jag varför. 
När jag var som sjukast kunde jag dricka ett glas vatten och sedan springa iväg och väga mig efteråt. Hur jävla smart får man lov att vara? Och så går jag naturvetenskap... HAHA. Blir seriöst rädd för mig själv. 
Jag går inte upp i vikt. Det är helt tvärt om, och det är det som borde oroa mig mer.

Nu ska jag packa ner mina saker och åka till Daddy. Imorgon ska jag träffa min psykolog, väga mig och prata om julen. Min stora skräck för tillfället. Det var Lucia igår, och jag åt inte en endaste pepparkaka.
Dessutom är Boyfriend sjuk, så jag vet inte när jag kommer kunna träffa honom igen.
Jag är så besviken på mig själv.

Hoppas det går bättre för er, och tack för att ni finns.
Lovar att svara på kommentarer snart.




Till morfar

Jag är verkligen värdelös på att skriva vackert och med känsla, men det här är till dig morfar, från mig och mitt hjärta.

När solen gått ner
och natten är mörk
speglas tindrande stjärnor i tårar
mitt hjärta är frostigt
ditt hjärta är svagt
men styrka trycker min hand, om än vagt
himmelens änglar vaktar din bädd
det är dags att släppa taget och vara beredd
ett sista andetag lämnar bleka läppar
och du sjunker fridfullt ner i drömmarnas hav
av dess strömmar förs du sedan till fjärran strand
bekymmerslös och solig med skimrande sand
kvar står jag med smärta och strimmade kinder
minnen av dig är vackra och klara
du lever föralltid kvar
värdig i mig

Jag älskar dig.


Dags att ta tag i sitt liv?

Det finns några saker med mig och mitt utseende som jag helt ärligt tycker om! - Eller ja, inte avskyr iaf.

1. Mina öron
2. Mina naglar
3. Mina nyckelben
4. Mina handleder
5. Min hudton på sommaren

Men det var nog det också.

Missa inte Masterchef som börjar på 3an nu bloggisar! Jag ska precis ta med mitt kvällsfika och springa in till tv:n!


Jag är inte tjock

Min morfar kommer att försvinna när som helst och min pojkvän tycker inte om mig lika mycket som jag tycker om honom. Love my life. Det är därför man aldrig ska bli kär! Och jag hade lyckats jävligt bra hittills... 
 
Alltså jag vet inte varför, men innan frukosten förut idag så vägde jag nästan 53 kilo! Konstigt nog fick jag inte panik - antar att det är för mycket annat runtomkring - men ändå kollapsade jag precis innanför dörren efter 50 minuters hysteriskt springande i stormen. 
Är asförbannad på mig själv just nu, så ska gå och koka ris till Mamis kycklinggryta på momangen.
Jag tänker fan äta även om jag har gått upp i vikt, och även om Boyfriend inte vill ha mig längre!
Screw it. Jag är inte tjock!!!
Detta var droppen.




Hysterisk tjej

Jag vet, det vore inte första gången! Och - jag tror att jag missbrukar det ordet ganska ofta... Hehe!
Men, kan inte skriva vad det är än! Paniiik!

Allvarligt talat, jag är besatt av parfymer. Gud, om en kille doftar gott så faller jag pladask.
Boyfriend... Ja han är perfekt.
Nej men usch vad tröttsam jag är. Lovar att inte tjata om honom mer nu!

Det här är alla mina grymma parfymer som jag har hos Mami.
Vilken är eran favorit?
Jag älskar mina två Escada. Gaaah! Dreglar som en... Eeeh, dreglar som bara Mary-Kate kan göra! Otroligt charmigt drag, jag vet, och jag är besatt av nagellack också.
Det är inte bra att vara besatt av saker. Och det är absolut inte bra att vara besatt av andra människor! (Note to self.)


Self esteem, where the hell are you?!

Förövrigt så kände jag mig inte det minsta tjock tidigare idag, men efter att ha sett de här galet vackra människorna så ville jag bara gå och gräva ner mig själv.

















Oh my goodness gracious

Jag känner att det hände väääldigt mycket i fredags när jag sov över hos Boyfriend, och jag dör nästan på mig själv. 
Det var helt sinnessjukt. Allt kändes så himla rätt och jag ångrar absolut ingenting. Det var meningen, och han är verkligen världens gulligaste. Gud, ni ska bara veta! Det var inte alls som jag hade föreställt mig. Absolut inte.
Så försiktig. Så rädd för att göra mig illa.

Jag har precis tryckt i mig min lunch - en halv vesuvio med kebabsås -  och nu ska jag sätta mig ner med den där sablans fysiken i några timmar.

  


Aaaw, kom då ekorren så får du en... nöt? Hehe!

Alltså jag smäller aaav!
Det är bara lite mer än två veckor kvar tills julafton, och jag har fortfarande köpt en enda julklapp! Så himla smart av mig.
Hittade en massa fina saker till mig själv igår, som Mami, mormor och morfar kunde köpa - men absolut ingenting till någon annan... Aaargh!
Julhandling gör mig panikslagen, och ändå måste jag in till shoppingstaden i helgen - om jag inte vill springa runt precis dagen före som en hysterisk... ekorre? (Är det bara jag eller tycker ni också att ekorrar verkar så väldigt uppjagade jämt?)

Iaf, det är bra när jag får saker som jag verkligen vill ha, och inte en massa onödiga saker som jag ändå aldrig kommer att använda. 
"Åh, tack så jättemycket vän x! Den var verkligen jättefin!" - Inte.

Jag lovade er nästan, så nu blir det pepparkakor framför Criminal Minds resten av kvällen! 

Puss på er! 
Och här är tre av mina fina presenter som jag ser fram emot att få. 
Iiiiiiiih!






 


Going bananas!

Aaargh, detta är ju helt sinnessjukt! Jag har inte kunnat blogga på flera dagar här? 

Anyway. Jag har en pojkvän. Tänkte att ni ville veta. Antar att jag får kalla honom Boyfriend? Ibland är jag så sablans smart och originell. Hehe! 
Han är världens gulligaste. 

Förövrigt så är jag galet sugen på pizza och har fått tillbaka min älskade telefon. Tror inte ens att jag sagt att den varit på lagning? För tredje gången?! Tusan också...
Pizza! Ska be Mami köpa med sig det hem i helgen.

Imorgon är jag ledig, och då ska jag ut och s p r i n g a. Men var inte oroliga! Jag tänkte trycka i mig några extra pepparkakor efteråt.

Ta hand om er snuttor!




No boundaries

Tre kilo på två månader är mycket. Speciellt när jag tänker på maten jag trycker i mig varje dag, och det skrämmer mig.
Tusans sablar också.  
Jag har verkligen ätit mer än jag brukar de senaste dagarna = dum ångest, men det hjälper ju självklart inte. 
Hur svårt kan det vara? Blir galen!
Jag brukade kämpa för att gå ner i vikt, dagligen utan att lyckas, och då åt jag absolut inte mer än vad jag gör nu. Det är sjukt! Vill bara slå mig själv med en hundrakilos polkagris i huvudet när jag läser de första inläggen i min blogg, och jag skäms över mig själv. Över hur dum och naiv jag var. Aldrig mer.
Och det gör så jävla ont i mig att läsa om er andra. Om er som är kvar i helvetet och som inte kan sig ur det. Om er som inte vill ta er ur det. Gud, jag vet hur det är! Tro mig. Och jag vill så himla gärna hjälpa er! Rädda er. Gömma er från det hemska monstret som bara vill er illa. Men det går inte. 
Det går verkligen inte.
Om man ska bli räddad, så måste man be om hjälp, och för mig var det omöjligt. Mina änglar räddade mig. Mina änglar tvingade mig att släppa kontrollen, och jag kan aldrig tacka dem nog för det. Mamma och pappa. Syster. Farmor, mormor, morfar och alla mina underbara vänner.
Gud, jag är alldeles skakig nu. Hehe! Är inte bra på att skriva om allvarliga saker.

Förövrigt så saknar jag boyie.
Tur att han kommer hit ikväll! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig... Gaaah, hatar min spegel! Och jag måste hinna dammsuga mitt rum!

Är mätt också.
Tänkte att ni ville veta. 







Fredagsmys!

Ikväll blir det fredagsmys med Daddy, Miss P och syster. Hemgrillade hamburgare med min favoritdressing, cola light och en himla massa goda grönsaker till! Mums!

Hyrde en thriller också, som vi ska se, och Daddy köpte med sig hela godishyllan hem. Helt seriöst. Två godisstänger, tre gottochblandatliknande saker, grillchips och lakrits. Gaaah! Haha, jag dör på honom. Inte konstigt att jag varit ett godismonster? Det ligger i släkten. Hehe!

Ha en grym kväll nu bloggisar! Och kom ihåg att jag tänker på er! :*


Chokladmuffinspanik

Men kul.
På fredagarna brukar vi alltid fika med vår miljökunskapslärare på lektionen, och idag åt alla andra enorma chokladmuffins - jag drack cola light.
Gud, jag ville så himla gärna vara normal och ta en jag med, men det gick verkligen inte.
Jag blir rädd för mig själv.
Panikångest i skolan.
Trycket över hjärtat kom så oväntat.
Lämnade de andra, men sjönk ner på golvet igen alldeles för tidigt. Hann inte fly. Mamma. Jag måste prata med mamma. Då börjar skakningarna. Mina vänner lyckades lugna ner mig i tid, men gud vad jag skämdes. Så jävla onormalt. Flera av killarna i klassen såg mig. Mina tårar och min panik. De måste ha trott att jag var dum i huvudet.
Jag är dum i huvudet.



Chaos within me


RSS 2.0