Aaargh!

Men jävla tjockkänslor, varför kan ni inte lämna mig ifred för!? Jag hatar er! Och jag hatar att sakna min värdelöst svaga kropp. Goddamnit.


Äntligeeen

Woho!!! Jag är hemma igen bloggisar! :*
Hopppas ni har saknat mig, för nu blir det tusan uppdatering på riktigt!! Maha!


Korkadkille93

Åh, jag hade det så fruktansvärt roligt igår kväll! Verkligen helt sinnessjukt. Hähähäää! Lite kär är jag nog också. I världens gulligaste kille som hängde med oss en hel del!
Förövrigt så känns det som om jag gått ner flera kilon. Herregud vad varmt det var, och herregud vad jag dansade! Killarna klängde som bara den. Usch, jag hatar när dem trycker sig upp efter en, men sen så finns det ju en del trevliga människor också sån tur är.

Kom hem halv fyra, vaknade sju och gick upp och åt frukost. Har inte sovit sedan dess... Så himla irriterande. Vad är det för fel på mig?? Blir ju bara värre och värre.

Nu ska jag gå och greja lite på mitt rum, äta lunch och hinna packa innan jag åker till Mami och äter middag med mormor och morfar. Mamis supergoda fisksoppa med lax och räkor är att dö för. Tro mig!
Ikväll tar jag bussen ner till Östra för sista gången. Jag tror jag smäller av...

Och just det. Känner mig jätteelak... Jag dissade killen från förra veckan för den nya. Dumt. Väldigt dumt! Men han verkade ganska korkad i vilket fall. Kunde inte stava heller... Något av det värsta jag vet!

Skulle kunna döda för de läpparna.


Kul

Gud, jag börjar verkligen tvivla på mig själv. Är så sablans nervös!
Hur ska jag klara mig själv här hemma? När jag är ensam? Tänk om det inte går? Tänk om jag förstör alltihop?
Alla bara tjatar om hur lätt det är att falla tillbaka hela tiden, och det skrämmer mig.
Bara fyra dagar kvar nu. Hjälp. Tolv veckor har gått alldeles för fort. Herregud. Jag måste andas. Utnyttja den lilla tid som finns kvar. Du är stark.

Ska förresten ut imorn igen, träffa en massa trevliga vänner och dansa tills jag svimmar och faller ihop i en stor fet hög på golvet! Hähä!
Har panik över kläderna som vanligt, men ja, det är ju ändå ingen idé att välja ut något i förväg eftersom jag ändå alltid hinner ändra mig ungefär en miljon gånger innan jag ska iväg. Aaargh! Det går bra för mig.
Genomskinligt vitt linne eller svart spetströja? Leopardmönstrad kjol, byxor eller jeans?? Höga skor eller converse? Sablans skit också. Varför ska det vara så svårt för? Och varför måste mitt hår se ut som en höstack?!

Kul. Verkligen jättekul.

Vansinnig på mig själv

Jag blir galen.
Har varit vaken sedan fyra imorse och det här börjar bli en riktigt otrevlig vana. Verkligen underbart. Vaknar helt kallsvettig minst en gång i timman och ligger sedan och vänder och vrider på mig i fuktiga lakan tills jag somnar av ren utmattning. Nejmen helt seriöst, jag sover bättre än någonsin! Tackar som frågar. Speciellt när det är vägning på måndagar och torsdagar. Love it. Och påtal om vägning så vill jag bara strypa mig själv just nu, för efter att Mami hade åkt imorse så sprang jag ner till källaren och letade upp vågen. Så himla smart av mig. Bra, nu vet jag att jag väger fyra hekto mindre än igår och att äppleersättningen av min middag var ett gynnande drag. Att hoppa över juicen och äggen till fruskosten var ännu bättre. Åh, så jävla grym är jag! Har inte ens kommit hem än, och det går redan utför.

Idag åker dessutom två av tjejerna på avdelningen hem, och jag har panik. De har varit här sedan jag kom. I elva veckor. Hjälpt mig att hitta motivationen och stöttat mig när det varit alldeles för svårt. När jag velat hem. Utan dem hade jag aldrig klarat av det här. Utan dem hade jag rymt för längesen.
På måndag kommer två helt nya tjejer. Antagligen äckligt supersmala och jag är tjock. Herregud vad nervös jag är!
Kom ihåg att du gör det här för din egen skull. Det är dem det är synd om, inte om dig. Du har fått ditt liv tillbaka och de lever kvar i helvetet. Tack, det känns bättre.

Nu ska jag ta en morgonpowerwalkpromenad med grym musik i det fina vädret innan jag sätter igång med lunchen.

Ciao!

Och snälla, smitta mig med din snygghet.


Att skämmas

Åh herreguuud, jag tror jag smäller aaav! Helt seriöst! Vad håller jag på med egentligen? Sinnessjukt. Panik! Och jag blir så äckligt irriterad över den där dumma känslan i min mage som säger åt mig att jag inte alls behöver ha panik över det som hände utan att jag istället borde vara glad för att jag vågade släppa kontrollen! Vilket jag också är - till min egen förfäran. Guuud.

Alltså jag älskar ju verkligen att dansa. Det är det absolut bästa jag vet! Och när jag dansar så blir jag så inne i musiken och i mina egna rörelser att jag glömmer precis allting annat och alla andra människor runt omkring mig.
Flera killar har sagt till mig att jag dansar bra, och jag vet ju att människor tittar, men när jag dansar så bryr jag mig inte, vilket är olikt mig. När jag dansar så är jag säker i mig själv. När jag dansar så är jag stark.
Du är grym! Man kan inte sluta se på dig. Åh tack söta du! Jag som avskyr uppmärksamhet och komplimanger. Hehe.
Det brinner i mig, och jag vill bara skrika rakt ut av glädje! Försöker förminna mig om att andas ordentligt, men det är svårt. Så står han där och ser på mig med stora ögon. Jag fortsätter och han kommer närmare. Sen händer det som jag vet att det är fel, men det känns så rätt. Sablar också. Du är en sån idiot Mary-Kate och nu är det försent att göra någonting åt!
Han kysste mig. En helt främmande pojke kysste mig och jag kysste honom tillbaka. Länge. Det här är inte klokt! Jag vet att människor gör sånt här, men inte jag! Jag gör aldrig sånt här.
Nu ska jag gå och skämmas lite till innan kvällsfikat och sen blir det Idol med de andra tjejerna.
Ciao! Och snälla, säg något som får mig att må bättre! Tack för att ni finns gullungar.

Jag har abstinens

Sitter just nu på mitt rum och är superrastlös!
Det kryper redan i hela kroppen på mig, och då var jag ändå ute på min vanliga morgonpowerwalkpromenad alldeles nyss. Aargh!
Verkligen tur att jag och Melanie ska ut ikväll igen, för jag behöver bli av med en massa överskottsenergi! Tror att jag ska ta och städa av mig lite innan jag lagar min lunch. Eller kokar mitt ris rättare sagt. Hehe! Bättre än att sitta stilla.

I eftermiddag ska jag, syster och Mami till mormor och morfar och grilla innan jag åker iväg. Smaskigt värre, och det känns så himla bra att få träffa morfar! Men jag har ett stort problem: Jag vet inte vad jag ska ha på mig! Panik! Har nästan alla mina snygga kläder kvar på avdelningen! Och snyggingen har inte svarat på min vänförfrågan. Bra där! Dags att hoppa ut genom fönstret.

Ha en fin dag bloggisar!


Desperat

Solen skiner och jag sitter och bloggar från balkongen.
Har varit ensam hemma hela dagen, och ja, det kunde väl ha gått bättre antar jag, men äsch, vägrar att ge upp, för jag vet ju att jag kan klara av det här! Aaarrgghh.
Nu ska jag springa iväg och grädda pannkakor till middagen innan Emma kommer hit, helt enligt receptet! Alltså, jag lovar att inte ta i underkant! Hehe! Nejmen allvarligt talat, det är inte ens roligt. Bara dumt! Så här kan jag verkligen inte hålla på när jag bara har två veckor kvar av min behandling på Östra! Usch Mary-Kate.

Och har panik efter att nyss ha skickat iväg en vänförfrågan till snyggingen på facebook. Herreguud! Hur dum får man vara?! Han kommer ju att neka. Onekligen.
Seriöst, kan man ta tillbaka en vänförfrågan?! Är desperat.




Och

Jag hade gått ner i vikt.
Ett halv kilo för att vara exakt, så nu måste jag verkligen vara försiktig.

Surprise

Herregud! Vet ni vad jag fick reda på igår?!

Att jag bara har tre veckor kvar av min behandling här på Östra! Tre! Och jag som trodde att det var fyra! Fyra är en väldigt lång tid, men tre?! Det är ju helt sinnessjukt.
Blev överlycklig och livrädd på samma gång, för vad ska hända med mig när jag kommer hem?

Aaarghhh, ta dig samman Mary-Kate.

Och kan de snälla öppna toaletterna snart så att jag kan borsta tänderna och vattna min blomma innan den dör. Jag vill gå och lägga mig - nu! Gud, är dödstrött.

Himla trevlans

Åh, jag hade det så grymt roligt igår! Verkligen helt sinnessjuuukt!
Drack bara en cider eftersom jag går på tabletter, men jag hade det lika kul ändå. Heja mig! 
Vi dansade precis hela kvällen, och jag höll på att ramla ihop av utmattning mot slutet, men ändå, så himla härligt att ha kraft igen. Att känna styrkan i benen som trots allt vägrade att ge med sig. Som klarade precis allt igen. Förut orkade jag kanske fem minuter. Haha! Så galet misslyckat! Det är så inte värt det. Att vara så smal, om man ändå inte kan göra någonting.

Träffade förresten vääärldens snyggaste kille. Herregud säger jag bara! Dreglar när jag tänker på honom! Hehe...
Lång, brunt hår, bruna ögon och snygga kläder. Så sjukt gullig! Och han sa att jag dansade bra. Tack för det. Jag blev glad!  

Och jag har en känsla av att jag har gått ner i vikt. Oroväckande, men vi får väl se på vägningen imorgon. Bara de inte drar in på mina promenader! Gaaah! 

Har även köpt hem några nya tesorter som jag måste testa, och snart kommer syster, mormor och morfar hit och äter middag med mig och lilla Mami. Himla trevlans!

Nu måste jag städa mitt rum. Ser ut som gud vet vad och det är tur att inte Mami sett det än... Haha.

Ciaaao!


Jag älskar nya skor

Jag skrattar, jag ler och jag är lycklig när jag är mig själv.
Jag kämpar för mitt liv.

En vän som jag inte träffat på över ett år kom och hälsade på mig i onsdags, och det var så himla roligt! Jag har verkligen saknat henne, och ändå är det mitt fel att vi inte har träffats. Bra där! Gaaah... Ska tusan ringa henne snart igen! Fick en superfin parfym som det stod "Thinking of you" på. Så himla gullig är hon.
 
Igår hade jag äntligen mitt familjesamtal med Daddy och min psykolog. Höll självklart på att dö innan, av nervositet, men det gick faktiskt ganska så bra! Hon var ju med mig hela tiden och hjälpte mig att våga, så jag var modig. Jag var stark. Hoppas på en förändrig nu, för jag vill ha Daddy tillbaka.

Idag ska jag, R, Melanie och Smallgirl ut på krogen tillsammans. Smallgirl fyllde arton år igår, så det är första gången för både henne och R. Kan bli högst intressant.
Gud, det kommer antagligen sluta med att jag och Melanie dansar tills vi ramlar ihop och de andra två får släpa oss hem. Hehe! Jag taggar!

Innan det måste jag dock hinna slå in hennes presenter, göra mig i ordning och åka och hälsa på Mami. Hon är så himla ledsen över morfar... Craaap.

Nej, nu måste jag springa iväg och välja ut kläder och skor. Köpte två par igår på Skopunkten för 549 :- Ooh, jag är så bra! Ska hjälpa Daddy att laga mat också. Blir någon pastarätt tror jag. Mums! Ska bli härligt att tänka på annat ikväll. Glömma allt det jobbiga.

Ciao!









Alltså

Förlåt för mitt hysteriska blogginlägg igår, men hade verkligen råångest och visste inte hur jag skulle hantera den. I vanliga fall brukar jag sysselsätta mig med något. Spela ps2 eller ringa någon vän, men igår blev det bara fööör mycket. Tänkte en massa på morfar, på skolan, på håret och på vikten. Toooo much helt enkelt.
Men verkligen tack för ert stöd sötnosar. Ni är så fina!

Nu ska jag springa iväg och packa. Måste hinna med det, diska, duscha, ladda mer musik och äta tacos på mindre än en och en halv timma. Herregud vad bra jag är på att planera! Hehe... Så himla jag att vara tidsoptimist. 
Men nejnej, sluttjatat nu. Ha det bra i veckan!

Och om ni har någon mer fråga till mig, så skicka den innan nästa helg! Ska sätta mig med svaren då.
(Inte för att det var så många men... Hehe! Gud vad patetiskt egentligen! Hjäääälp, nu måste jag trösta mig med ett tuggummi!)
 

Jag kvävs

Av allt fett på min kropp.
Panik.

Jag vill inte mer nu. Klarar inte mer.
Kan inte leva med mig själv och se ut som jag gör! Det går inte. Nu är det nog.
När jag kommer hem ska jag gå ner, för jag är tjock. Äckligt tjock. Och ful.

Jag är hemma

Över helgen. - Som vanligt.

Idag har jag handlat en himla massa onödiga saker som jag absolut inte borde ha handlat. Ett par jeans, en stickad tröja, en halsduk, en pälsväst och ett rött läppstift. Hehe! Nu är jag fattig, men gud så snygg jag kommer att vara. Om man bortser från mina fula hårtestar då!
Vet ni vad?? Jag och Mami håller på och kollar på löshår till mig. Mest för att jag ska känna mig lugn och inte stressa upp mig över håravfallet. Herregud. Tur att det finns ändå.

Och min morfar är jättesjuk. Förra veckan blev han inlagd med hemskt låga blodvärden, och nu har det visat sig att han har cancer i magen som spridit sig till skelettet. Det finns ingenting de kan göra för att hjälpa honom... Var där och hälsade på idag.
Min älskade morfar. Han kan inte försvinna.






RSS 2.0