Sleepover

Ska sova hos farmor i natt så pappa kommer strax och hämtar mig. Ganska mysigt faktiskt! 
Men nej, nu måste jag verkligen skynda mig. Ciao!!

Kommentarer
Postat av: linnea

haha ja baaankaa bara :D



hur länge har du varit sjuk?

hur gammal är du?

vart bor du? :)



jaha men jag har inte fått :o jag hatar de också men de är bara för sjukdomen vill att man sk vara perfekt i allt inklusive skolan i mitt fall! :p ah så du ska läggas in nu eller?



detsamma! åh nej fan vad tungt :/ nej jag försår de man fattar liksom inte, eller man inser i nte hur farligt de är för kroppen. man vet att andra kan ha d man man trodde aldrig att man själv skulle hamna där :o

minns du hur lägnen var? det var nog lika bra skulle jag säga! du räddade dig med den :)



nej bara på sjukhusbesök men de har velat lägga in mig osv. men usch den ska bara booort!! den ska inte få ngt utrymme alls!

ja men det är bara du som ser de! alla tycker du är för smal :/ du måste lära dig att se verkligheten. du är fin som du är! men de stämmer inte med dina lår o armar!!!!! nej usch fyfan! rätta takter nu blir vi fan friska, hur mkt de än ska till så gör de bara :D hur vill du minnas din ungdom? man kastar bort en värdefull del av livet åååh!



ah precis, nej men de går inte för folk att fatta, hela den psykiska biten är knappt så att jag fattar mig själv ibland, hur jag orkar och vad fan jag slösar mitt liv på! usch. men de är bara vi som kan ändra på de vi måsye bara äta. de är d som är vår medicin! tänk en canser sjuk som måste ta sin medicin de är vår mat okej? vi kan iaf bli friska de är vårat val de kan inte en canser sjuk, eller oftast inte.



ja usch varför satte ingen stopp för mig tidigare! :/ vill inte ens tänka på de. jag hade värdens bästa liv vad med skulle jag önsla mig? åååh



detsamma! skönt att du blir motoverad! ja men egentligen vad är tryggheten ui sjukdomen? de ända som är säkert är att man kan dö. man har ingen att vara snygg eller smal för, för man hr ingen energi, blir bara fulare, surare osv de finns inget, inget som är värt de! man går runt hemma som ett dött spöke för man har ändå ingen ork att göra ngt, det är ju inte värt de. jag vet de är kontrollen som är jobbigast tycker jag men vi måste! vi vill ha ett vanligt jävla as kul liv!! :D



fan vad bra! tacka din matvakt de lönar sig i längden de vet du! enj de är de som är bra, de är hemskt för anorexian! de är bara hon som e hemsk, din matvakt är guldvärd! precis för ana är så pass stark än sålänge! man litar på sig själv men man är för svag för den elaka ana de är de..



joo du kommer känna dig fin! de blir lättare ju mer man går upp. de är de ända botemedlet. du kommer bli så fin jag lovar dig! finns ingen som du, du är unik! du måste säga de till dina behandlare isf!!



men det är du med vännen! jaaa gud vad jag blir glad kämpa på nu du är värd ett bra liv sötan!



fan vad skönt att höra ta mig i handen så går vi emot ana nu, de är våran tur nu. våran tur att leva libvet och bestämma över de! du är grym vi gör de tillsammans! kramar och all lycka till dig dig finaste!! <3

2011-06-08 @ 22:01:32
URL: http://linneasol.blogg.se/
Postat av: ingrid

Jag vet. Åh det suger! Jävla värld.

Jag förstår, så kände jag också när det var som värst. Jag följde inte med på fester eller myskvällar för jag visste att det skulle bli godis/dricka och det klarar jag inte. Och jag vågade inte bli full heller, tappar totalt kontrollen och utan kontrollen är jag död.

Dock har jag oftast hängt med ändå, mest för att jag samtidigt är rädd för att vara ensam. Jag hatar att vara ensam, men ändå vill jag vara ifred. Wierd, huh? Men när jag är själv tappar jag så lätt kontrollen. Blir för mycket tankar och ofta dränker jag det i spyor istället för att tänka ut någon lösning. I helgen vavr jag t. ex uppe på landet själv och det gick käpprätt åt helvete. Vi hade snabbmakaroner där uppe och det är så äckligt lätt att spy upp.... Så jag tryckte i mig två portioner bara för att få spy. Låg på knä ute på ängen och spydde. Så jävla hemskt. Fyfan för mig.

Varför är det din sista sommar? Eller aha du går ut gymnasiet nästa år?



Jag har iallafall återfått kontrollen för nu iallafall. Dock betyder det ungefär NO FOOD.. men jag klarar inte av att jag har gått upp så mycket som jag gjort nu. Det går inte. Jag vill inte.

Men jaa du har rätt. För stunden är det så skönt att släppa kontrollen. Men efteråt. Ångesten..

Har du aldrig spytt?



Hon stöttar mig verkligen nu! Dock är det mest skönt att hon vet. Och det är skönt också för hon håller inte på och hetsar på mig att jag måste äta utan hon är bara där för mig och hon vet att jag vet det.



Jo snälla gör det jag lovar det kommer vara en otrolig hjälp! Det var när jag började blogga igen som jag upptäckte att jag var smal. Jag tog outfit-bilder osv och det var först då jag såg hur jävla smal jag blivit. Ta ett kort iallafall. Eller nej, filma är nog bättre. Testa!!



Jag vågar nog inte gå till en äsmottagning än.. som sagt. Andra behöver mer hjälp än mig.. Åh det är så svårt.



Mm fan du förtjänar ju bättre än en sommar på ett sjukhus.. Men kämpa nu! Det blir bättre jag lovar! Jag kommer förbi med massa glass om du blir uttråkad hähääh!



Om du har tid över borde du kolla på detta:

http://www.tv3play.se/play/244596/?autostart=true

Det ger en jävla massa hopp. Det handlar om dig. Och mig. Och alla andra tjejer som är i samma sits.



Detsamma vännen! Pussar och kramar till dig och ta hand om dig!

Njut av en glass i solen nu (åh vilken dubbelmoral jag har. Men vill ju att du ska bli frisk!!) !! Keep fighting! Det finns ingen anledning att bli en skelett, INGEN! Massa kärlek till dig :*

2011-06-08 @ 22:24:13
Postat av: ingrid

glömde skriva att det var från mig. men de förstod du kanske. hähää (:

2011-06-08 @ 22:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0