Mitt fina hår är inte så fint längre

För det här är den mängd hår som lossnade efter min dusch alldeles nyss. Hur kan jag ens ha något kvar?!
Det här är inte okej.
Det här är sjukt.
Sinnessjukt.

Tur att jag är inlåst här. Nästan så att jag bävar inför helgens hemträning... Herregud, kommer skrämma slag på folk med min fulhet.

(Tack för din superfina kommentar Hanna. Du dämpade min ångest.)

 

Herregud

Vad tjock jag har blivit. Det är helt sinnessjukt! Jag klarar inte av att se mig själv i spegeln längre. Dör.
Men ändå. Jag mår okej. Tusen gången bättre än när jag vägde elva kilo mindre. För det är inte värt det. Kom ihåg det gullungar!

Jag får inte vara med och laga mat för mina behandlare längre. Damn it. Måste tydligen vänta tills vi tränat på det på avdelningen innan jag gör det här hemma. Gaaaah! Jag vill laga mat! Nu! Eller baka! Hehe. Får nöja mig med att lägga upp frukost, mellanmål och lunch än så länge. Men det går åt rätt håll. Heja mig!

Nu måste jag ladda upp med bra musik inför bussresan till Göteborg. 

Vilken är er favoritlåt just nu??   

(Update: Fanfanfan också!!! Hittar inte min sladd! Eeeeh, heheheeee...)



Daddy

Igår hade jag familjesamtal med lilla Mami på avdelningen och efter det åt vi middag och kilade runt på stan i några timmar, innan hon slutligen körde mig hem till Daddy. Supermysigt. 
Men det första som sedan händer när jag kommit innanför dörren här hemma, är att jag och Daddy börjar skrika på varandra. Så himla trevligt. Verkligen. Det första som händer...
Gick upp och åt frukost vid halv åtta i morse och då fortsatte det. Daddy kan aldrig ha fel.
Gud, jag känner mig så jävla misslyckad och värdelös. Tack pappa. Tack så jättemycket. 
Det måste vara mig det är fel på. Det är jag som är elak och orättvis. 
Är livrädd för familjesamtalet med Daddy nästa vecka. Herregud säger jag bara...

Idag ska jag förövrigt träffa R och min bästa killkompis, och sedan ska jag åka upp till farmor och sova där i natt.
Det blir nog mysigt.
Ska försöka sova bort några timmar nu, hålla mig undan och spela Ratchet and Clank tills mina vänner kommer.
Bra plan.

Lovar att svara på kommentarer snart, men just nu orkar jag inte.
Förlåt mig bloggisar.

 

Jag skrattar istället

Herregud vad tjock jag är idag. Det är helt sinnessjukt! Och snart är det kvällsmat. Ostsmörgås med varm choklad om jag inte tar fel. Variationen är inte så jättestor vad gäller frukost, mellis och kvällsmat. Men synd och klaga antar jag, för i övrigt har vi fått galet god mat idag! Älskar verkligen den nya kocken!!
Till lunch fick vi tomatsoppa med olivbröd och till middag en thaiinspirerad laxgryta med ris. Mums.

Men som sagt, jag är groteskt tjock och känner för att gråta, med det kommer inga tårar, så jag skrattar istället.

Ciao!


Frågestund

Är det något ni skulle vara intresserade av??

Självklart får ni ju fråga mig precis vad som helst, när som helst, men jag har fått en del nya läsare här (vilket verkligen är superroligt!) och ja, ni kanske har en del frågor, om mig, om min anorexi eller om något annat som jag skrivit om här i bloggen?

Fråga på så sammanställer jag alla frågor och svar i ett nytt inlägg när jag kommer hem igen nästa helg!

Massor av kramisar på er! :*

Update: Fick just panik när jag insåg att skolorna börjar imorgon - utan mig!! Herregud... Måste gå och städa av mig lite! 


Aaaaarrggghhh!

Dansar runt till Chris Brown samtidigt som jag steker pannkakor till mig, min syster och Mami.
Är galet irriterad över att jag måste åka tillbaks i eftermiddag. Har verkligen haft en supermysig helg här hemma! Gaaah!

I fredags åkte jag från avdelningen efter tiomellis, sprang i ösregnet till spårvagnen, åt lunch på ett café och gick därefter på stan i blöta skor några timmar innan jag tog bussen hem.
Igår åkte vi ner till stranden en sväng och på kvällen träffade jag några vänner nere på stan. Vi kilade runt ute någon timme och gick därefter hem till R:s brors lägenhet där vi glodde på Criminal Minds en liten stund. Galet mysigt! Och Melanie blev så himla glad för presenten jag hade köpt till henne. En vit och svartprickig blus. Aaaah, jag är så bra! Och jag vill inte tillbaka! Har så roligt här hemma. AAAARRRGH!

Men jaja, jag överlever väl. Hehe!

Nu måste jag kila iväg och lägga sylt på mina pannkakor, äta, duscha och packa ner lite småsaker innan jag åker.

Puss och hej sålänge!!


Min chans

Hejsan stumpisar!

Såg min chans när jag fick låna ett mobilt bredband av en tjej här på avdelningen. Tjoho! Finns bara en massa snälla människor här. 

Idag började den nya kocken laga mat till oss, och himmel och pannkaka säger jag bara! Helt sinnessjukt gott! Han hade lagat jasminris med rödlök, en kycklingwook med sesamfrön och morotssallad med apelsin. Alltså herregud, värsta restaurangmaten, och så himla vackert med en massa färger! Vår gamla kock var också duktig, men den här. Woho!! Ser fram emot middagen då vi ska få en vegetarisk lasagne.
Smaskigt värre!

Hoppas att allt är bra med er. Själv längtar hem som bara den och ja... känner mig så himla ledsen, och trött! Som jag skrev, alla här är supersnälla, men ändå... Jag har inte roligt och jag saknar alla mina vänner så hemskt mycket. Min familj, mormor och morfar, farmor... Tusan också! Jag saknar till och med skolan! Eller iaf alla mina klasskompisar. Tur att jag får komma hem i helgen!

Nu ska jag ut och ta en promenad i solen innan den försvinner och sen ska jag hinna skriva matplanering innan middagen.

Love!





Love

Sitter på Mamis jobb just nu väntar på Daddy som kommer om en liten stund. Har snott hennes dator. Hähä! Och det fullkomligt vräker ner där ute vilket är högst uppmuntrande... Har fått hemska höstkänslor! 
Hoppas förresten att de fått tag på en ny kock tills idag, för jag är inte det minsta sugen på mat från sjukhusköket. Inte för att jag är kräsen eller så... Hehe! Nej men allvarligt talat, det är jag faktiskt inte! Men om man absolut måste äta så kan man väl iaf få äta något gott?!
Usch vad jag är på dåligt humör...

Blev förövrigt panikslagen efter att ha kommit på att jag måste leva utan mitt ps2 och Ratchet and Clank fram tills nästa helg, minst! Katastrof. Jag kommer att få abstinens! Gaaah...

Nej, nu måste jag sluta innan Mami upptäcker att jag bloggar. Fick nyss en hjärtattack när hon kom in i rummet och skulle titta till mig!

Love 


Promise

Aj. Jag har så himla ont i magen! Dör nästan!

Men på den positiva sidan så har jag äntligen packat färdigt! Vilket visserligen tog mig fyra timmar - med hjälp... men äääsch! 
Måste dock upp halv sju imorgon och packa ner min frukost som jag ska äta med Mami på hennes arbete. (Vaniljyoghurt med fruktmüsli och två ägg. Haha...) Daddy ska hämta mig där och köra mig till Göteborg.
Tankarna har verkligen vägrat att lämna mig ifred idag och jag blir så jävla rädd för mig själv när jag inte lyckas hata dem. När jag lyssnar på dem. Helvete.

Nej, jag ska klara det här. Jag vill ha mitt liv tillbaka!

Tror inte att jag hinner blogga något mer innan jag åker, så ni får ha det så jättebra älskade bloggisar. Kommer sakna er, men vi hörs troligtvis i helgen! Massor av pussar och kramar!

Ta hand om er, och låt inte de dumma tankarna styra era liv. Promise!?




Stressad

Herregud vad stressad jag är! Och, har panik! Över precis allt! Aaaarrrrghhh!

Idag har jag städat min garderob, mitt rum, packat, promenerat, packat lite till, duschat, (det behövdes eftersom jag inte duschat på fyra dagar. euuuw!) dammsugit, och nu ska jag hinna laga mat och äta med syster och Mami också innan Melanie kommer hit. Vi har en maaassa att prata om, som jag tyvärr inte kan ta upp här i bloggen. Hähä!

Iaf, vet att jag tjatar om det helatiden, men just därför så måste jag säga det igen: Imorgon åker jag tillbaks till avdelningen! Och jag har åtta veckor kvar av min behandling. Love it. Eller inte... Slänger kläder runtomkring mig och verkar ha tappat bort halva mitt rum. Irriterande. Och min orkideblomma är nästan död. Tänkte att ni ville veta.

Hörs senare bloggisar! Måste springa iväg innan pastan kokar över! :*


Favorite breakfast

Mitt absoluta favoritmål på hela dagen är frukost. Jag bara älskar det! Glupsk som jag är... Haha!
Är förövrigt en väldig periodare med allt och för tillfället så har jag totalt snöat in mig på vaniljyoghurt med min galet goda fruktmüsli till. Smaskigt värre!

Gud, måste verkligen passa på nu när jag är hemma, för frukosten på Östra är... Ja, alltså inte för att jag är kräsen när det gäller mat eller så, det är jag verkligen inte! Men, den är inte vad jag hade valt...
Vi får ofta fil, och jag avskyr fil. Fil är en av de få saker som jag verkligen inte tycker om. Himlans sablar också. Ibland får vi jordgubbssylt och cornflakes till, och då är det väl okej, men när vi bara får naturell müsli... Gooosh, det är plågsamt! Så som jag skrev, måste passa på imorgon och på måndag. Hähäää!

Och om ni inte har smakat på den här grymma müslin - gör det! Russin, banan, papaya, aprikos och ananas tror jag det är i. Kan det bli bättre?!

Vilket är erat favoritmål och vad äter ni helst till frukost?? Jag behöver lite inspiration här känner jag!


Ett blogginlägg till Linnea!

Svarade nyss på några hemskt gamla kommentarer från början av sommaren, (jag skäms!) och Linnea, när jag skulle svara på din kommentar så upptäckte jag att du skaffat dig ett lösenord till din blogg?? Ååh, tusan också! Så får du väl inte göra?!

Hoppas att du ser det här och vågar lämna ut ditt lösenord till mig. (Jag är inte så läskig som jag verkar...Eller något! Haha!) Men, lovar att inte publicera.

Lots of love på er bloggisar!

Varning för påfrestande blogginlägg

Det har gått väldans bra. Både hos m&m och hos farmor, men jag har panik ändå! Eller okej, panik var väl kanske att ta i, men jag är galet irriterad över att behöva åka tillbaka till avdelningen på måndag. Alltså allvarligt talat, jag har åtta veckor kvar av min behandling. Åtta! Jag kommer att missa sju jävla skolveckor och DET ger mig faktiskt panik på riktgt! Gånger tusen! Och på tal om det så ska jag och Mami ha möte med skolan imorgon för att diskutera min hösttermin. Kan väl vara glad om jag hunnit läsa klart alla mina gymnasiekurser innan jag vuxit fast vid en rullator eller käpp. Haha... Gud så rolig jag är! Eller inte...

Usch vad jag är negativ. Och jag avskyr negativa människor. De är alltid så påfrestande...

Nej, nu ska jag gå och koka mig lite gröt. Dags för ett tidigt kvällsmål och mys framför tv:n med lilla Mami!

Update: Insåg just att jag är kär i Jamie Oliver. Hehe!







Att behöva barnvakt

Lunchen och vägningen på Östra idag gick verkligen väldans bra! Är ganska nära min idealvikt nu, så blev äntligen av med den sista näringsdrycken och det känns så himla skönt! Woho!
Förövrigt idag så har jag sprungit runt på stan med lilla Mami, smakat yoghurtglass för första gången (blev helt förälskad!) och varit på superbra humör. Heja mig!  

Håller på att packa just nu, för jag ska bo hos mormor och morfar i två dagar, och sen hos farmor i två eftersom varken Mami eller Daddy kan vara hemma med mig den sista veckan innan jag ska tillbaka. Kul att vara arton och ändå behöva barnvakt...Haha!

Hoppas ni har det bra gullungar!


Attans sablar också!

Det är en megastor geting på mitt rum som verkligen vägrar att flyga ut, och den driver mig till vansinne med sitt surrande! Kul, verkligen jättekul...

Igår var det däremot himlans kul, för då var jag ute med Melanie för första gången! Hon fyller år idag, så vi fick vänta tills klockan blev tolv exakt innan vi fick komma in någonstans. Haha! Älskar verkligen den tjejen.
Det var förresten tjugoårsgräns (hehe) och därför väldigt få i vår ålder där, men det var nästan bara skönt eftersom det hade varit hemsk jobbigt att träffa en massa människor som jag känner och väga ungefär hundra kilo mer än sist jag såg dem...eeeeh hehehehee!

Men nej, nu jäklar går jag och hämtar flugsmällarn!! Arrrgghh!


Edward Cullen vs Robert Pattinson

Med Edward Cullen så menar jag just Edward Cullen och inte Robert Pattinson. Notera skillnaden bloggisar!
Taylor Lautner är betydligt mer hunk i så fall, eller vad säger ni??

(Lovar att inte plåga er med fler meningslös inlägg ikväll! Haha...)






Aj

Har seriöst ont i huvudet av allt spelande och fick nyss världens utbrott efter att ha misslyckats med en och samma bana säkert tjugo gånger. Nej, nu ger jag upp!

Tror tusan att jag ska gå och koka mig några ägg innan jag lyckats sprida ut all min negativa energi till resten av folket i huset... Måste ändå ha kalla och hårda till frukost imorgon - som Edward Cullen. Står inte ut med varma ägg och absolut inte löskokta! Euuuw.




Regn rusk och grillning

Usch och fy vilket hemsk väder det är ute idag! Dumt dumt dumt!

Sitter och spelar Ratchet and Clank just nu - gud, har blivit helt beroende igen! - och väntar på farmor och faster som ska komma hit och grilla med oss om en liten stund. Smaskigt värre!
Miss P gör faktiskt en galet god kall sås som verkligen är perfekt till grillat kött! Tror bara att hon blandar turkisk yoghurt med lite sweet chilisås och rödlök. Superenkelt och fräscht!

Lovar att svara på era kommentarer - snart! Och jag ligger efter som tusan med bloggläsningen också, men det har varit så sjukt mycket nu det senaste. Hoppas att ni kan förlåta mig?? Hehe...

Och tack Alexis, för alla dina fina hårtips! Har hört att mandlar är bra att äta också??

Ta hand om er gullungar!


Pannkakor och Ikea

Står just nu och gräddar pannkakor som jag, Daddy och syster ska ha med oss ut på havet imorgon. Smaskigt värre! Är helt galet sugen på pannkakor med sylt och grädde, men det får nog vänta tyvärr. Stod bara sylt i receptet och så stark är jag inte - än!

Efter samtalet och lunchen på Östra idag - som förövrigt gick bra! - åkte vi till Ikea. Woho! Jag älskar Ikea! Verkligen. Även om det är dåligt för ekonomin...
Köpte en ny svart och lurvig matta till mitt rum hos Mami och en supersnygg lila lampa till mitt rum här. (Jag råkade slå sönder den gamla.) Klant.

Förresten, säger ni att ni gräddar pannkakor eller steker pannkakor? Lagar eller gör kanske?? Gud, jag fick verkligen tänka efter där, men tror nog ändå att jag brukar säga steka pannkakor. Haha! 

 

RSS 2.0