This is the ugly damn truth

Jag kommer bli avstängd från skolan om jag går ner så mycket som ett ynka litet kilo till. Finns tydligen någon idiotisk lag här som säger att om man har ett bmi under 16 så är man inte stark nog att klara av skolan. Kul?! Eeh nej. Men det är inget alternativ för mig!
Jag har träningsförbud. Får inte ens gå den 15 minuter långa promenaden till och från skolan längre i det underbara vädret.
Mamma har gömt undan vågen. Just det här känns faktiskt skönt på ett sätt, men samtidigt är det som om allt tagits ifrån mig på en och samma gång och jag fick verkligen världens panikångestattack igår kväll efter maten då jag inte kunde väga mig. Undrar vart hon gömt den...? Hehe.
Jag har fått ett matschema av min behandlare nu också som jag måste hålla för att inte gå ner mer i vikt och det gör mig fullständigt vettskrämd! Minst fem mål mat om dagen?! Det är ju helt sinnessjukt! Mamma har köpt hem en massa olika yoghurtar till mig, och då pratar vi inte om yoghurtar som JAG hade valt utan om vanliga yoghurtar med NORMAL fetthalt. 170 kcal/dl! Gaaaah!
Hon har proppat kylen full med risifrutti (light sån tur är! inte mig emot...HÄHÄ) och en massa näringsdrycker. Tro mig när jag säger att det var det äckligaste jag någonsin druckit i hela mitt liv! Eller nära nog iaf... Banansmak. Borde heta "framkallar kväljningarsmak" ?! Smakade bananvatten med en massa, och då menar jag verkligen MASSA socker. 150 kcal för den där äckelsaken. Hur ska jag klara av detta??

Alltså jag vill så himla gärna! Jag vill bli stark igen. Jag vill bli frisk! Idag vill jag verkligen bli frisk. Jag vill klara av den sista månaden i skolan. Jag vill ha mitt underbara sommarlov som jag sett fram emot sen förra året. Jag vill vara normal. Jag vill vara mitt gamla, glada och lyckliga jag igen som kunde skratta åt allt och inget!
Ååååh, jag ska fan göra detta nu! Hur jävla svårt kan det vara?? Det är ju bara att ÄTA! ALLA äter. Det är NORMALT. Okej?! Helt normalt.

Om hon kan, så kan jag!

I'M GONNA DO THIS!


Kaos

Mamma ville väga mig igår morse efter att ha sett mig i bara underkläderna, och jag vägrade ju självklart eftersom jag visste att jag faktiskt hade gått ner mycket mer i vikt sen sist. (Förra veckan.)
Ljög henne rakt upp i ansiktet. Varför? För att jag inte ville oroa henne!? Oroa henne... Hon sover ju inte ens på nätterna längre! Jag vet, jag hör. Vad har jag gjort?
Gud, jag hatar mig själv så det gör ont när jag tänker på allt jag utsätter henne för. Alla jag älskar, men mest mamma. Min älskade mamma. Hon gör verkligen vad som helst för mig. Precis vad som helst! Och jag kunde inte ens ställa mig på vågen EN gång för hennes skull. Jag bad henne lita på mig istället. Hon vägrade. Det slutade med att hon blev helt galen och skrek en massa hemska saker till mig. För ett ögonblick trodde jag nästan att hon skulle släpa mig fram till vågen och trycka ner mig på den. Hålla fast mig. Hon hotade med att jag inte skulle få gå till skolan. Fysikprovet. Panik! Tårar, tårar och mera tårar.
Tillslut lyckades jag iaf låsa in mig ensam på toaletten, men det gjorde så fruktansvärt ont att höra henne hulka på andra sidan väggen. Stod inte ut! Satte på kranen och drack och drack och drack. Mängder av vatten. Därefter låste jag upp dörren, ställde mig på vågen och bevisade för mamma att jag haft rätt hela tiden.....
Skäms så jag kan dö. Jag förstår att hon inte litar på mig. Jag hade inte litat på mig! Jag är världens största lögnare. Ljuger för alla som försöker hjälpa, för alla som bryr sig..... Jag ljuger till och med för mig själv!

Det här är inget liv värt att leva. Jag håller på att försvinna, bokstavligt talat. Något annat har fullständigt tagit över. Jag sträcker ut armarna efter mig själv. Vädjar. Försöker nå och hitta tillbaka, men märker bara hur jag, alldeles för fort, svävar allt längre bort från den person som en gång, för inte allt för lång tid sen var jag, och bara jag. Jag har ingen kontroll längre, och det gör mig livrädd.

She's always there and whispers worhtless in my ear.

Jag vill inte dö. Snälla, låt mig inte dö!


En sak till

Jag kommer att bli tjock. Äckligt jävla tjock.

En fruktansvärd dag

Verkligen. På alla sätt.

Tårar, tårar, tårar och mera tårar. Ont överallt, svagare än någonsin och ser ingen mening med mitt liv längre. Jag kan inte ge upp min sjukdom. Den är mitt liv.

Hamburgare och näringsdrycker, matschema, träningsförbud, inläggning och hot, hot och hot.

Låt mig bara dö.


Varför kommer hon inte?!

Väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan ÄTA. Är hungrig!

F: -
L: Lite pyttipanna med minimajs och ett äpple

44.7 kilo vägde jag imorse så inte värt att hoppas på lägre imorgon. Får inte glömma frukosten då, för jag har ett fysikprov direkt på morgonen, och dessutom så måste jag komma ihåg att dricka minst en liter vatten på lunchen innan mitt möte! Om de ser att jag har gått ner mer kommer de börja tvinga i mig näringsdrycker (kaloribomber om man så vill) och det gör mig helt panikslagen!

Men åååh, varför kommer hon inte för..... Jag vill ha min goda yoghurt NU!

Fast egentligen är jag sugen på en stor fet räkmacka. Hehe!


Vågberoende

Jag fullkomligt AVSKYR min våg. Hatar den verkligen av hela mitt hjärta och över allt annat!
Fattar ni att jag inte ens kan dricka vatten ibland på kvällarna bara för att jag är rädd för att vågen kommer att visa något hekto mer på morgonen?! Det är ju helt sinnessjukt. Vansinnigt. Känner för att kasta ut den! NU.

Orka att hela dagen ska bli förstörd bara för att den där sablans saken inte känner för att visa rätt siffror?! Nej fy! Nu är jag förbannad på riktigt! Jag måste lägga av. AAARGGGH!
Men jag kan inte. Måste ju veta! På morgonen, före lunch, efter lunch, på kvällen. JAG. MÅSTE. VETA!
Fast nej, det här funkar inte. Från och med imorgon får jag bara väga mig två gånger om dagen. HÖGST. Okej?! Bra!

Hur ofta brukar ni väga er??

Update: Syster konfirmeras nästa helg så mamma diskuterar tårtor med mormor i telefon. KUL.
(Tur att jag har sovmorgon imorn.) Tänk positivt!



Ramla ner död

Men kul att puckona i min klass vill flytta fram fysikprovet till på fredag! Gaaah, lata jävlar.
Och verkligen kul att mamma helst ser att jag sitter blixtstilla på en stol hela dagarna. Måste tjata som en galning för att ens få sätta foten utanför dörren och varje gång jag vill ta en promenad så får hon spel. Jättebra?! Eller inte.
Hon tror att mitt hjärta ska stanna så att jag ramlar ner och dör eller något. Herregud. 

Sa att jag skulle gå till affären och köpa tuggummi men tog en 50 minuters pw istället. Damn, i'm good. Hehe!
Nu ska jag fortsätta att sola mig i det fina vädret.

Dagens:

F: 1 dl youhurt med mülsi och hallon
L: 1 ägg med en liten klick majonäs och röd fiskrom, fyra små bitar skärgårdssill, lite gravad lax, fem fetaosttärningar plus lite gurka och tomat
K: ?? Antagligen en ostmacka

Puss på er stumpisar!


 

 


Irriterad

Jag är så grymt irriterad just nu.
Har haft kramper i magen hela dagen och de blev precis värre.
Hoppas verkligen att mamma kommer hem snart för jag orkar inte vara ensam längre. Ångesten är nära...
Damn it!

Nu ska jag lägga mig och glo på änglar och demoner.
Den är lite cool ändå. 


Undran

Förresten, varför blir man alltid så vansinnigt törstig efter att man ätit godis?!
Hade helt glömt av det. Galet irriterande! Och hyperaktiv............

MÅSTE. HA. VATTEN. NU!





Uppsvälld

Aj, min mage.
Borde verkligen inte ha ätit så mycket men ursäktade min glupskhet med att jag inte kommer att äta godis på ett bra tag framöver.

Alltså det var himla gott, men jag är nog ändå en glassmänniska mer. Glass är det absolut bästa som finns! 
Åååh, tänk mjukglass med kolasås eller vanilj/gräddglass med färska jordgubbar på sommaren! Gaaah, jag svimmar så gott!

Så sjukt charmigt att jag jämt tjatar om mat?? Hähäää... Eller inte.

Är såklart livrädd för vad vågen ska visa imorgon och har världens ångest över allt jag ätit, men jag känner mig ändå så otroligt glad och stolt! STARK. Jag klarade det.

Damn, i'm good.

Hoppas det gått bra för er också bloggisar! Ni är grymma!



Stressaaad MK!

Gud, jag måste verkligen skynda mig nu, men var bara tvungen att önska Glad Påsk till alla er gullungar! Hoppas så att ni får en sypermysig dag och unnar er något fint och gott nu för en gångs skull! Det är bara påsk en gång om året you know. Hehe!

Nej, nu ska jag skutta iväg och packa ihop lite saker och sen bär det av till m&m! Påskmaaaaat. MUMS! Längtar! Puss på er finaste!


Nu dör jag på riktigt!

Alltså seriöst, jag tror jag smäller aaav så korkad jag är!

Var ju självklart tvungen att kolla upp det ungefärliga kaloriinnehållet i mitt påskgodis som jag köpt... och HERREGUD! Bara en ynka liten vanilgfudge (en av mina favorier) innehåller 65 jävla kalorier?! Och en kolaflaska 30... Hur fan är det ens möjligt?! Sinnessjukt är bara förnamnet! AAAARRHHHGGG!! Jag blir vansinnig!

Men vet ni vad. Jag ska klara detta ändå. HA!


Ändrade planer och beslutsångest

Vi åker till mormor och morfar imorgon istället och passar på att fira påsk! Hihi.
Syster är kvar hos daddy så det blir bara mamma och jag. Och åååh, vad jag fullkomligt ÄLSKAR påskmat! Ägg med rom, räkor och majonäs på, skärgårds/senaps och vitlökssill, rökt och gravad lax, mormors köttbullar och prinskorvar... MUMS! Dreglar redan. OCH, jag får absolut inte glömma mitt påskgodis heller! Hehe...

Min andra bästis kommer hit och sover hos mig i natt också! WOHO! Ska bli dunderkul! Var så längesedan jag träffade henne ensam nu. En massa supermysigt tjejsnack och alldeles för många skrattanfall väntar förhoppningsvis, men gud, jag har sån beslutsångest! Mamma tycker verkligen att jag ska berätta för henne, och jag vill, men HUR?! Kan ju inte förstöra vår kväll med en massa tårar och ledsamheter...Snälla hjälp mig?? Hur ska jag göra? Och om jag berättar, hur tusan ska jag börja?!
Antar att hon kommer se på mig att det är något som är fel, men jag skäms. Så fruktansvärt.

Gör mig normal.





För många cider och frukostångest

Jag hade grymt kul igår! Träffade en massa underbara människor, dansade som en galning och skrattade mer än på länge! WOHO!
Dock var jag jävligt ostadig på benen hela kvällen, och det var inte enbart på grund av alkoholen... Orkar ingenting längre. Jag är svag. Äckligt svag!
Tur att jag stod mitt i smeten iaf, för annars hade jag garanterat fallit klantig som jag är. Fleeera gånger! Haha...

Farmor bjöd på sin äckligt goda mandelkaka igår också, och jag hade verkligen inte hjärta nog till att tacka nej. Åt den nästan helt utan ångest där iaf, för farmor gör mig alltid så lugn och glad, men sen när jag kom hem... Tror inte jag behöver säga något mer?? Eeeh...
Sen drack jag nästan tre cider också, så imorse hade jag VÄÄRLDENS frukostångest. Mamma var hemma så kunde inte hoppa över och jag bröjade gråta i ren panik. Blev inte bättre av att hon köpt fel yoghurtsort till mig heller! Oplanerade måltider är det absolut värsta jag vet.

Alltså vädret är UNDERBART. Sitter och svettas på balkongen och snart ska vi hälsa på mormor och morfar, but still, jag har mått bättre.

Varför kan jag inte bara få vara normal för en gångs skull?! Jag vill äta. Jag är HUNGRIG. Snälla låt mig!



 

Tjockisen vill ha pizza

Idag är jag TJOCK. Så äckligt jävla tjock att jag bara vill gråta när jag ser mig själv i spegeln. Mina överarmar... Låt mig dö någon. Och jag som ska ut ikväll! Kul?! Eller inte.

Klockan ett ska jag äta middag hos bästa Farmor och det hade verkligen varit superkul om hon inte insisterat på att få laga köttbullar till mig! Jag smäller av! Är så stört hungrig så det kommer garanterat sluta med att jag trycker i mig flera portioner. Åååh! Jag har ingen kontroll idag och det gör mig livrädd. Bara hon inte gjort efterrätt också för då DÖR jag.

Åt nyss ett äpple till frukost också. Varför?! Helvete, du är redan tjock nog som det är! Så äckligt vidrig är du.

Hoppas att syster snart vaknar för hon har iaf lovat mig att vi ska måla påskbrev tillsammans. Kanske kan få mig att tänka på annat en stund... 

Men vet ni vad? Helst av allt så skulle jag bara vilja trycka i mig den här pizzan just nu. HELA, och sedan slicka tallriken efteråt.


 


Food's on my mind right now

Är så vansinnigt hungrig så det är inte sant! Helt seriöst, jag tror jag dör typ NU. AAAARHG!!
Kommer garanterat drömma om mat i natt, så vill definitivt inte gå och lägga mig än. Men jag måste. Ska ut med Emma imorgon kväll och då vill jag helst lyckas hålla mig vaken tills öppningen vid tio iaf? Eeeeeh...Hoppas. 
Och påtal om det... PANIIIK!!! Någon som vet hur många kalorier det är i en drink/cider?? För jag vågar bara inte kolla upp det själv!

Men hej, en positiv grej också (faktiskt) ! Jag sov med sockar på i natt, och det var det bästa jag gjort på länge. Funkade helt galet bra! Ni som också lider av isklumpsfötter måste testa! Om ni inte redan varit smartare än mig och gjort det vill säga... Hähäääää.

Alltså jag har fan abstinens.


Förresten!

Vad är ert favoritgodis??
Nu blev jag jättenyfiken! Är det choklad, chips, laktrits (det värsta som finns...haha!) eller smågodis? Berätta!

Mina favoriter är helt klart choklad, olika kolor och sura godisar. Mums!
Fast, jag tycker nog om det mesta egentligen, i lagom mängder.

Det här är lite av vad ni kan hitta i min påskgodispåse iaf! Hihiiiii!













Biggest Loser och viktminskning

Sitter och ser på Biggest Loser just nu och fyfan vad de sliter! Det är ju helt galet och jag blir bara så enormt stolt lycklig av att se dem kämpa som de gör. De förändrar verkligen sina liv till det bättre och jag önskar så att jag var stark nog att göra samma sak...
Jag ser upp till dem, allihopa. Snälla, ge mig er styrka.

Idag har jag ett inbokat möte som vanligt med min behandlare och jag är helt sjukt nervös. Har gått ner mer än ett kilo sen förra veckan (45.0 alldeles nyss) och det är mycket på så kort tid. Vad kommer hon att säga?? Jag vill verkligen inte bli inlagd! Det skulle jag aldrig överleva! Bara tanken på att bli itvingad mat gör mig helt knäsvag. Känner paniken och ångesten komma krypandes... Hjälp!
Och jag är helt vansinnigt hungrig. Borde jag äta frukost?? Not sure. Vi får se.

Tara och Mike är två av min absoluta favoriter genom alla säsonger. Så jävla coola, och hur snygga är de inte?! Gaaah, tror jag smälter. Haha! 




 
 

True friendship lasts forever

En vän ringde förut. Darling, som lämnade mig och flyttade tvärs över hela Sverige till en stad där jag omöjligt kunde fortsätta vara med henne och jag saknar mitt hjärta så att det gör ont, för det finns ingen som hon. Ingen, aldrig någonsin någonstans...

Hon hade hört. Hört från andra. Det är väl klart att människor ser och pratar. Vad trodde jag? Att tjejerna i skolan skulle låta bli att berätta? Så jävla naiv. Och hon förstod ju, så klart. Hon såg rakt igenom mig. Flera hundra mil bort kunde hon fortfarande se rakt igenom mig och jag grät och grät och grät. Skämdes så fruktansvärt.
Gud, hon är så klok så ni anar inte! Ibland blir jag nästan rädd när hon pratar för jag känner mig som ett litet barn. Det är som om hon levt ett helt liv innan mig. Som om hon redan vet allt.
Och nu vet hon detta också. Min största hemlighet. Det jag egentligen inte kan säga.
Hon vet nu, och det känns så himla bra! Jag känner en lättnad och lycka jag inte känt på veckor, och hon sa till mig att aldrig skämmas. Att aldrig klandra mig själv. Hon sa att hon trodde på mig och att om någon skulle ta sig igenom det här så var det jag. Och hon finns alltid där för mig. När som helst, alltid, föralltid.

Tack för att du finns älskade vännen, och dostet darum, som du brukar säga.
En dag ska vi åka till Kabul tillsammans. En dag, när kriget är över och lugnet lagt sig över staden du älskar så mycket. Då lovar jag att vara med dig. Då ska vi vara där och då ska du visa mig ditt liv. Ditt andra liv.

Det är precis så här vi är. Det här är vi.


Där fick du så du teg!

Vet ni vad?! Jag är så jävla stolt över mig själv så det är inte sant.
Vet ni varför? Jo, för jag har bestämt mig för att äta påskgodis på påskafton. Ni vet påskgodis som i riktigt plockGODIS! Herregud säger jag bara. Längtar redan!

Var med mamma på affären i söndags. (Dom har öppnat en helt enorm ny coopbutik bara hundra meter från vår lägenhet. Sjukt nice! Hehe.) Men iaf, fatta att det tog mig mer än tjugo minuter att plocka ihop en påse. Tog en godis i taget. Tvekade, tog en till. Var tvungen att fråga mamma om jag tagit alldeles för mycket innan vi skulle gå, för jag hade seriöst ingen som helst aning. Sist jag köpte och åt plockgodis? Någon gång i juli kanske...

Min godispåse står i mammas skafferi och väntar på mig så på lördag, då jävlar! Då ska jag vara helt NORMAL och äta mitt påskgodis som helt normala människor gör.
HAHA! In your face Ana!

Förresten så fullkomligt älskar jag de där färgglada påskäggen med skum i som bara finns att köpa på påsk. Mums!


45.5

Ny lägsta vikt. Kul? Borde väl skutta runt av glädje antar jag...

La mig säkert halv två i natt men ändå lyckades jag vakna x antal gånger. Helt vansinnigt irriterande! Snälla någon, låt mig sova!?
Precis när jag ska somna så fryser jag alltid så mycket och mina fötter är som två isklumpar, men när jag sedan vaknar två timmar senare är jag helt genomsvettig?! Varför? Usch vad äckligt.
Vid åtta gav jag upp och bestämde mig för att gå ner och äta frukost:

2 dl vaniljyoghurt - 120 kcal
Tre mandlar, lite russin och müsli - ?? kcal Ja, jag hatar att räkna kalorier.

Pappa har lagat köttfärssås till mig men tror att jag ska ta ett äpple till lunch istället. Åt alldeles för mycket igår så nu ska jag gå ut och sola!


Faaaaan

Jag stängde av min mobil imorse otrevlig och osocial som jag är. Ibland står jag bara inte ut med människor och speciellt inte med människor som bryr sig alldeles för mycket om mig. Otacksam, jag vet.
Men problemet är att nu får jag inte igång helvetestelefonen igen!!! Glömde helt av att jag bytt simkort (och alltså även pinkod!).............Gaaaah! Jag blir galen! Måste vänta ända tills imorgon kväll då mamma kommer hem och kan kolla den åt mig. Jävla skit också!

Ibland är livet underbart. Och jag är världens smartaste.
Fast man kan ju se det som att det faktiskt är rätt åt mig.

Sunny day

Hejhopp!

Idag har jag varit ensam hemma. Så himla skönt! Men ändå har jag ätit som en häst. Ehm ja, men det känns okej ändå - konstigt nog.
Låg ute och solade i säkert två timmar förut, så har fått en massa färg på benen igen. Woho! Mina ben är helt sanslösa! Men mitt ansikte däremot... Haha! Tro mig, ni vill inte veta. Tacka gudarna för brun utan sol...

Tog en en och en halv timmes promenad också och höll seriöst på att dö! Herregud vad otränad jag är! Det är inte okej någonstans, men ska förhoppningsvis bli ändring nu. Kan ju inte skylla på att det är för kallt längre. Häähää.

Naaj, nu ska jag åka med Miss P och handla. Måste ju se till att de köper hem något jag kan äta när jag är här. Orka vara hungrig. 
Onyttigare familj får man förresten leta efter. Eller ENSIDIGARE kanske? (Tror inte det ordet existerar...haha) Men allvarligt taltat, köttfärssås, korvstorganoff och tacos verkar vara det enda vi äter här nuförtiden. Gaaah... Men ska väl inte klaga alldeles för mycket. Är ju faktiskt inte här så ofta.

Senare blir det matte och ikväll tänkte jag faktiskt sätta på en film om det inte är något oemotståndligt bra på tv. Funderar starkt på Narnia, tvåan, vad den nu heter... Får se!

Ciao!


Grillagrillagrilla

Ikväll är det grillfest hos coolingarna och det ska verkligen bli dunderkul! Woho!
Alla ska ha med sig egen mat så har fixat en sallad nu med tomat, gurka, vindruvor och fetaost i (mums!), en grillkorv och en tredjedels baugette. Mamma var inte glad, men har redan ätit alldeles för mycket idag så jag klarar inte mer.
Lär garanterat bli mobbad för maten men det kan jag nog ändå leva med, haha! Funderar på vad jag ska ha på mig...?

Nej, nu måste jag springa iväg och duscha. Hårinpackning och ansiktsmask står på att göra listan och sen ska jag packa daddystuff. Är där tills på torsdag tyvärr så får se hur det går.

Hörs senare gullungar! 


Älskade sol

Det är underbart väder! 10 grader i skuggan och helt vindstilla. HAHA!
Sitter ute på balkongen och kämpar med mitt historiaarbete som ska vara inlämnat senaste klockan 18 ikväll. Måste verkligen ha mvg............Och det kliar i min näsa. POLLEN. Finns det något bättre?! Men synd att klaga antar jag.

45.6 kilo vägde jag förut innan frukost och det är inte klokt någonstans. Jag behöver inte ens anstränga mig för att gå ner i vikt längre och det skrämmer mig lite. Nej, snart får det vara nog! SNART.
Hoppas inte att mitt fina humör beror på den låga vikten bara, för då blir jag äckligt irriterad på mig själv.
Jag vägrar låta siffrorna styra mitt liv!




Lycka!

Tror jag glömde nämna att det är looooooov och att jag är världens lyckligaste just nu!!! Hihi!
Undviker människor mer än någonsin, men orkar inte ha dåligt samvete över det. Inte idag.

Prövade nyss klänningarna igen och det är helt galet hur bra de sitter! Hur är det ens möjligt på min groteska kropp?? 
Övriga kläder som jag prövade satt dock som vanligt - förjävligt - så det måste vara något magiskt med de där vackra tygerna. Hehe.


Marängkakor och shopping

Ååh, det var verkligen supermysigt i fredags och jag var så himla glad hela kvällen!
Kanske inte lika glad som jag brukade vara förr, men genuint glad iaf och det kändes verkligen jättebra!
Jag åt ingen frukost och bara ett äpple till lunch, vilket kanske inte var så bra, men sen åt jag en HEL kanelbulle och TVÅ marängkakor med mörk smält choklad (gaaaah!) när vi fikade på kvällen nästan helt utan ångest, så det kändes ändå som ett litet framsteg? Jo men det tycker jag!
Målade två hönor också och så galet söta blev dom så ni anar INTE! Ska tvinga min syster att måla påskbrev med mig någon dag. HÄHÄ! Gud, jag är så barnslig.

Idag var Mami och Syster med mig i Göteborg och shoppade hela dagen och jag hittade två HELT STÖRT FINA sommarklänningar! Gaaah, ni ska bara veta! Så nu är jag lycklig! Trots den grekiska pastasalladen med fetaost och soltorkade tomater som jag tryckte i mig. Stört god. Gosh vad jag tjatar!

Förlåt för att jag inte svarat på era kommentarer. Lovar att göra det så fort jag hinner!
Puss bloggisar. Jag tycker om er.


Vitlöksbröd och påskpyssel

Åh, mamma värmer vitlöksbröd... VITLÖKSBRÖD!! Gaaah, har jag sagt att jag fullkomligt älskar vitlöksbröd?!
Men det är bara att bita ihop.

Dagens intag:

- Ett äpple
- Väldigt lite pasta med sweetchilisås
- Vegetarisk pastagratäng
- Två knäckebröd med smör och ost

Imorgon kväll ska jag och några vänner träffas och påskpyssla! Hur mysigt är inte det!? Måla gulliga små påskägg och rita supersöta påskteckningar är så JAG. Känner mig som ett litet barn igen och jag älskar det verkligen! Hihi.
Dessvärre ska vi fika också, men är så äckligt trött på att tvingas undvika situationer som innebär att jag måste äta tillsammans med andra så nej, jag ska banneimig klara av det här! Imorgon ska jag för en gångs skull vara normal. JA. Tänker påskpyssel.

Nu ska jag kolla på Du är vad du äter.
Det är verkligen äckligt vad många bra program det är på torsdagar? Crap! Jag som borde plugga.





För mycket för mig att hantera

Guuuud, jag har så sinnessjukt mycket att göra! Skolan tar död på mig och alla bara tjatar hela tiden. Lov nästa vecka och det kommer bli helt galet hektiskt! Är fullbokad hela veckan, gaaah!

Sitter och målar naglarna ljusrosa just nu. Älskar verkligen mina naglar! Eller ja, när de inte skivar sig vill säga, men de är alltid långa och fina. Min enda stolthet!
Jag borde egentligen plugga. Och jag borde definitivt inte äta fler tuggummin idag... Haha!


Sagostund innan läggdags

Nej, nu ska jag gå och lägga mig.
Är dödstrött och har ont. Sen när blev våra stolar så här hårda?? Värre än att sitta på sten!

- Två äpplen
- Två knäckebröd med smör och ost
- Lite lasange

Det får räcka för idag.

Vilken sagobok ska jag välja nu? Kemi eller biologi? Hmm... Svårt val där.

Gonatt bloggisar! Hoppas att ni sover gott.



Jag tror att det finns hopp

Trots allt.

Har grinat konstant sen jag kom hem, vilket var för ungefär två timmar sen. Tror jag...
Kladdade ner mammas fina vita tröja med svart mascara och tårarna ville aldrig sluta rinna.
Utvecklingssamtalet gick bra. Jag har inte presterat sämre. Tvärt om, och det tänker jag fortsätta med. Samtidigt vet jag nu att det finns hjälp att få och andra alternativ om jag inte skulle orka med. Men jag ska orka. Jag ska klara det här!
Så vad är det för fel? Varför mår jag åt helvete just idag? För det gör jag. Hatar mig själv idag. Hatar allt idag. Idag är en sån där fruktansvärd ångest och hatdag som verkligen älskar att plåga mig och vägrar ta slut.

Tänkte precis ge upp, gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon när jag upptäckte det nya meddelandet jag fått från en tjej jag känner på facebook. Det var från en som går samma tyskakurs som mig. Vi är inte precis så jättenära vänner, men hon är verkligen supergullig. Alltid glad. Som jag brukade vara...
Gud, började gråta igen när jag läste vad hon skrivit. Glädjetårar.
För det finns människor som ser och som bryr sig. Det finns verkligen hopp och det gör mig så himla lycklig!
Jag älskar henne från och med nu! 
Och jag älskar er! 


Allvarligt talat

Varför måste man alltid äta och fika en massa så fort någon fyller år? Snälla, kan inte någon vänlig själ förklara det för mig för jag fattar verkligen inte...
Varför inte ge henne en fin liten blomma som ju faktiskt står sig ett tag? Om vi nu ändå ska vara så jävla duktiga och samla in pengar menar jag...
Jo, för att ni är så äckligt irriterande glupska så att ni också vill ha tårta! HAHA! Patetiska är vad ni är. AAARHG!!

Och förresten så har jag utvecklingssamtal ikväll och jag känner mig så värdelöst jävla tjock så att jag bara vill lägga mig ner på golvet och dö.

Tack och hej!




Äckliga inställsamma förrädare!

Gaaah seriöst, jag blir så jävla förbannad!
Min lärare fyller tydligen år i helgen så några äckligt inställsamma förrädare i min tyskagrupp har fått för sig att vi ska fira henne med tårta idag på lektionen. Aldrig i livet! Tänker sjukanmäla mig om tjugo minuter och gå hem.

Jag hatar verkligen fjäskisar. Och jag hatar att allt jämt ska handla om mat!


Twister och promenader

Kom precis på att jag var äckligt nära på att trycka i mig en twisterglass igår kväll...
Nej, det här duger verkligen inte! Nu blir det en långpromenad med mamma i solen innan jag fortsätter mitt pluggande på balkongen.


Köttbullar

Nu har jag ätit köttbullar. Fyra stycken.
Det var gott och så var det med det.



Note to self

If it tastes good, then it's trying to kill you.




Glad idag!

Sitter ute på balkongen med min frukost. WOHO.
En supergod mango och papayayouhurt med hallon och müsli med torkad banan, ananas, papaya, mango och russin. Så fruktansvärt god! Så himla underbart! Och ååh, solen värmer verkligen på riktigt idag!
Allt känns så mycket enklare i ljuset och värmen. Tycker ni inte?? Ge mig sommar NU!  

Hoppas alla har en underbar morgon där ute! Nu ska jag plugga kemi. HÄHÄ. Tur att jag kan sitta ute iaf.
Puss på er bloggisar!


Hur kan man?

Alltså hur fan är det ens möjligt att dricka 1.5 liter coca cola om dagen?? I don't get it. Helt sinnessjukt!
Och den där tjejen ligger ändå i lä med tanke på att jag hört att det finns människor som dricker uppemot 5 liter läsk varje dag?! Får panik bara jag tänker på det! HALLÅ, dags att vakna upp kanske!? Herregud...

Fastnade förresten framför criminal minds nu. Mitt absoluta favoritprogram!
Synd att de äldre säsongerna är så mycket bättre bara...

Och synd att inte jag föddes med det här utseendet.
Blir nästan förbannad när jag ser människor som är såhär vackra. Usch Elsa!




Förlåt.









Undrar verkligen vad Anna Skipper hade sagt om detta. HEHE.

Anna Skipper är döhäftig

Heja! Imorgon börjar den nya säsongen av du är vad du äter med Anna Skipper på tv4 plus! Missa inte!
Den människan är verkligen STENCOOL. Hehe.

Förövrigt så har jag varit hungrig de senaste timmarna och dreglat över förbjudna matbilder alldeles för länge. Gud, jag måste skaffa mig ett liv... Och ja, har svinont i magen. Inga fler halstabletter för mig!

Imorgon blir det ingen frukost. Mår alldeles för dåligt för det, men jag har iaf varit duktig de senaste dagarna! 

Men fy! Jag är grotesk.

Nu mår jag illa.

Frukost: En liten smörgås med smör och ost
Lunch: En halv fiskbit med pasta, kall sås och lite sallad
"Kvällsmat": 2 dl äpple och kanel yoghurt med massa müsli, mandlar och russin
Nyss: 7 halstabletter (7 KALORIER I VARJE?!?! Sinnessjukt...)

Och det värsta är att jag alltid får så galet ont i magen av halstabletter, så kommer alltså att ångra detta senare i kväll... Bra där! Heja mig! Eeh...

Vikten pendlar mellan 46.6 och 46.7 den här veckan... Känner mig tjockare än någonsin.
Ställde mig i bara underkläderna framför min helfigursspegel förut, vilket jag inte skulle ha gjort. Dog lite. Eller ganska mycket faktiskt... Hur kan jag vara såhär fet och ändå klassas som underviktig?? I don't get it.

Nej, nu måste jag kila iväg och plugga! Återkommer. 

Ciao bloggisar! Hoppas ni mår bäst. :*


Jävla gubbe

Haha gud, jag måste skratta åt mig själv. Är så fruktansvärt lättirriterad nuförtiden...

Imorse när jag skulle gå till skolan så var det skitdåligt väder ute. Grå himmel, dimma och blåste som bara den ! Skulle ha biologiprov så var supernervös och stressad. Hade min pälsjacka på mig och drog upp paraplyet för att skydda den från den fuktiga vinden. Vad händer? En jävla surgubbe fnyser när jag går förbi och mumlar något i stil med: Alltså vem går runt med parably när det inte ens regnar? Vart är världen påväg...

HAHA! Seriöst, jag blev så jävla förbannad. Sköt dig själv och skit i andra gubbe! AAARGH. Bara för att du har fula, slitna och illaluktande kläder.

Ska förresten till Daddy nu... CRAP. Vill inte dit.
Och jag hittar inte min mobilladdare!!! Blir galen!


Dumma kropp och dumma näsblod

Varför försvinner kilona från helt fel ställen?? Gaaaah! Det är så fruktansvärt frustrerande!

Man ser mina revben jättetydligt, även när jag slappnar av, och min midja är äckligt smal nu. Magen går in och höftbenen sticker ut alldeles för mycket. AAARGH! Men mina sablans överarmar och lår är fortfarane FETA. Hur fan är det möjligt?? TJOOOCKIIIS.

Förresten, är det någon som vet om det är normalt att börja blöda näsblod? Eeeh...
Det var första gången någonsin för mig i natt så blev totalt vettskrämd och väckte mamma när det inte ville sluta! Smart som jag var lutade jag mig framåt över tvättstället istället för bakåt... HAHA! Trodde jag skulle förblöda och dö. Svalde en massa blod. Och nu har det börjat igen, så sitter här med en stor jäkla bobullstuss instoppad i näsan. Supercharmigt.

Bara jag som får hål i tänderna av den här bilden? Gosh.


Jobbig helg?

Har pluggat en hel del men ändå långt ifrån tillräckligt med tanke på att jag verkligen måste få mvg, gaaah! 
Och i matväg har helgen varit sämst.

Lördag:
- Yoghurt med hallon, müsli och russin
- Tacos. (Köttfärs, gräddfil, salsa, mängder av grönsaker och nachochips.)
- Två knäckebröd med smör och ost
- Ett äpple

Idag:
- Yoghurt med hallon, müsli och russin
- En laxbit, en potatis, kall äggsås, lite fetaost och grönsaker
- Ena halvan av en gigantisk fralla med smör och ost (Så galet god! UNDERBAR.) Alltså vem fan skriver så om en macka?? Haha please, ta mig härifrån!!

Var ute på en 40 minuters lång promenad förut iaf. Heja mig! Och jag har inte gått upp något. Snarare ner.

Hur kan det vara möjligt?? Måste vara för att jag ökar min förbränning och ämnesomsättning när jag äter mer och regelbundet. Eller? HEHE.

Och som svar på en fråga: Jag försöker vara snäll mot mig själv och jag skadar inte mig själv medvetet (tänkte jag skriva...) men det är väl inte helt sant antar jag...
Min kropp är undernärd och skriker efter mat som jag vägrar att ge den. Så svar nej, jag är inte snäll mot mig själv.




Dimma

Är vidrigt väder ute, men trots det vill jag gå ut för jag får sån fruktansvärd abstinens på helgerna när jag bara sitter stilla och inte rör på mig något.
Seriöst, det närmaste träning jag kommer nuförtiden är idrottslektionen på fredagar och promenaden till och från skolan varje morgon. HAHA! Helt galet.
Läser era bloggar varje dag och ni är jämt så himla duktiga! Gymmar, promenerar, springer och tränar på alla möjliga sätt nästan varje dag och jag önskar så att jag var som ni. Att jag också hade orken...
Men orkar ingenting längre.

Det enda jag orkar är att vara otrevlig mot alla som bryr sig.
Idag har jag varit jättelak mot mamma. Otroligt elak har jag varit! Den person som skulle göra precis vad som helst för mig fräser jag åt och behandlar som skit. Tar definitivt hem priset som världshistoriens sämsta person. HÄHÄ. Askul, verkligen.

Borde gå in och be om ursäkt.
Vill ta med mig mamma på en promenad ner till stan och hyra någon mysig film. Sen krypa ner i hennes famn med en filt, ett äpple, lite russin och en kopp te...
Nej, måste verkligen be om ursäkt nu!


Eeeeh

Idag mår jag superbra!

Eller kanske inte.

Mat igår:

- En tekaka med smör och ost
- En stor morot
- Ett äpple
- En gigantiskt taco med alla jävla tillbehör som finns!!!
- Massa nachochips med chilismak

Dagens frukost blev yoghurt med hallon, lite russin och müsli i. Ska äta tacos med mamma sen igen eftersom det bllev massa över från igår... Mina vänner är definitivt inga storätare när det gäller grönsaker. Haha... Vi firade min födelsedag i efterskott. Blev ingen efterrätt, men fick iaf tvingat i dem lite sourcream and onionchips. Mums. Hähähähä. Har inte ätit chips på över ett år tror jag... 
Nej men usch vad jag babblar. Måste gå och plugga biologi nu. Mår som jag förtjänar.  

Tur att jag inte gått upp iaf.

Puss.


RSS 2.0