Fan!

Jag dör. Detta är inte sant!
Trean har lagt av! Det är helt svart?! Och det är Hells Kitchen final NU!

Seriöst, jag får inte missa det! Börjar gråta.

Gaaaah!

Kommentarer
Postat av: linnea

fan vad bra att du har viljan! jag vill också men de svajar ibland... du har säkert kännt så förut?

precis de vill jag med ett roligt vanligt tonårsliv, jag vill inte att mat ska styra mig så mkt som de gör liksom:( jag hatar ana!

ja prcis vad man än gör så tycker ana att man kunde gjort de bättre enligt henne de är liksom aldrig bra. bara om man inte äter liksom.. fast man är typ alltid nervös emellan måltiderna. ja de ,åste du ändra på! kämpa jag känner igen mig..:/



jag går på behandling så jag går inte i skolan. hur är de för dig? får du hjälp? de är jobbigt för många förstår inte vad de handlar om :/ hur är de för dig?



vill verkligen inte se någon i min sits :( okej ah samma man har alltif velat bli smalare men inte tagiot de på jätte stort allvar? jag har varit ätstörd (diagnoserad sjukdom) i ett år nu. du måste kämpa för de har inte hunnit gå så långt ännu. visserligen alldeles för långt med ju längre man tampas med den desto värre och jobbigare bilr de. allt suger, livet blir bara sämre vänner lämnar. ta tag i de nu! utmana dig de är bara de som hjälper.



okej hur blir de med jobb och sånt för dig? jag är 16 och 174 cm lång. vet du hur mkt du har rasat? vad vägde du ifrån början och vad väger du nu?



lova att fortsätta du kommer att klara de, du måste göra de! tror på dig! ja detsamma ta hand om dig <3

2011-05-31 @ 20:29:06
URL: http://linneasol.blogg.se/
Postat av: Gaia

Sv: ja dom är bra. Vill inte skruva mer men ville bara uppmuntra dig. Tänk på vad du vill med ditt liv. Än att fastna i detta och bara tänka på mat och kalorier. Jag vet vad jag snackar om, been there, done that. Jag är inte frisk, men en bra bit än innan. Det krävdes mycket men jag är så stolt att jag tagit mig fram. Men jag har bestämt mig, då är det lättare. Kämpa.

2011-06-02 @ 06:44:26
URL: http://Gaiaetc.blogspot.com
Postat av: camilla

haha jag gillar långa kommentarer :D



Åå vad synd :/ hur känner du inför det? känns det bra? vart är det du blir inlagd då? tror att de kommer bli bra för dig gumman för som du skriver så tror du ju inte att du klarar det själv o då blir detta den sista pushen du behöver liksom. Du är stark och förtjänar att må så bra som det går :D Lova mig att du kämpar på nu <3 du är så värd att bli frisk. Tänk på alla saker du vill göra och som du faktiskt kommer att få göra:D

Vart går du i skolan? :)



Vaa blev helt chockad när du skrev att du såg mig hihi, jag såg dig också eller jag visste ju inte att det var du eftersom jag aldrig sett bild på dig :) haha vad läskigt ändå :P :) vem har du som ehandlare? vart bor du ngnstans? vet dina föräldrar inte om bloggen?:P åå du får hälsa nästa gång :D hade vart jätteskoj o prata med dig :D jag blev alldeles glad nu hehe :D visste inte alls att de va här du gick, visste du att jag går där?:P



Nej men de e klart du inte kommer bli beroende av choklad:P varför skulle du bli det? jag äter lite choklad varje dag :)



Sådär var min pappa också innan o jag hade så dåligt samvete för det. Pappa sov knappt ngt på natten alls för att han var så orolig :/ men nu har han börjat sova bättre igen o de känns bra :D tro mig dina föräldrar kommer också må bättre sen när du blir bättre :) o känn inget dåligt samvete även om de e svårt att inte göra det, för du har ju faktiskt inte valt att bli sjuk eller hur?



Du är fantastisk, glöm inte det och jag torr verkligen på dig, du kommer fixa det här <3

HAr du facebook förresten? skriver mitt namn i fältet för mail så kan du lägga till mig om du vill :) de e jag o min syrra på bilden :D



KÄRLEK<3

2011-06-02 @ 08:12:18
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0