Jag är äcklig

Det är sant.
Borde verkligen duscha innan jag åker, men orkar inte.
Hähä!
Så himla fräscht. - NOT.

Ligger och läser matbloggar i min säng just nu.
Det är ganska fint väder ute.

Och jag är fulast i världen.
Tänkte ni ville veta.




Kommentarer
Postat av: e

sv: tack sötis för dina fina ord! <3

2011-06-12 @ 20:25:46
URL: http://witheredflower.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har inte sett dig, men jag är säker på att du inte är fulast i världen! Jag är säker på att det är din ätstörning som är ful och att du är en jäkligt söt tjej =)

2011-06-12 @ 22:06:45
Postat av: linnea

ah lite klurig kanske :p aha :o vadå har du alltid varit ätstörd? och inte tillåtit dig att äta vissa saker :o isf låter de ju helt förfärligt! vill du inte bara bli av med dina knäppa tankar nu på en gång?? men de var nog inte att du lyckades, du blev nog sjuk ..:/hur mkt senarte?

ah usch! ja de har jag :(



okej jag är 16 och bor i centrala sthlm :)



ah men de brukar bli så (sa mina behandlare) att man vill vara perfekt och de smittar i de flesta sammanhang, att de finns inget mitt i mellan eller dåligt utan man måste bara vara perfekt.



aha okej (hade inte läst allt innan jag svarade där uppe) men gumman de är bra! precis du kommer att komma tillbaka och de kommer vara så värt de. och håll inte på och fuska för de hjälper inte man kommer ingen stans och de tar bara längre tid och blir bara värre, tror mig jag vet. jag önskar att jag hade börjat att äta och allt direkt! snälla glr de de är mkt mer värt de. jag har börjat äta bra nu och jag mår så mkt bättre vill ha tillbaka allt jag hade saknar mitt gamla liv och min gamla kropp.



de kommer du visst de! ge dig fan på de bara precis som du gjorde när du skulle gå ner! vilja e allt.



ja de är liksom inte en själv utan sjukdomen som bestämmer.fan vad hemskt så har de varit för mig gånger också har till och med velat sova ute för att slippa äta och sagt att jag skulle sova hos en vän.. var ute hela dagarna oftast själv sa att jag var med en vän men jag var egentligen på gymmet, säger att man äter hos andra och till dom säger man att man åt hemma? ah de är så mkt skit i denna jävla sjukdom! åh jag hatar den som fan, den har förstört mitt liv tillräckligt och de ska inte gå en dag till med den, vill inte att den ska pajja HELA min ungdom!

okej men hur de än var så va de bra!



nej jag vet men ju mer du äter och ju mer du går upp kommer du kunna se verkligheten och att du är smal som fan och du kommer se att de är inte ens snyggt! de är fint med en normal kropp ite med ben och hud! de är inte fint. man mår inte särskilt bra av de heller de är ju inte ett hållbart liv om man säger så.. har du mens föresent? hur lång är du och vad väger du? vad vägde du som minst? och som mest?



jag vet precis hur de är. man skjuter upp på de friska heeela tiden. men jag vill inte mer. jag vill komma tillbaka jag vill bli frisk!



ja precis och de är de man måste längta tillbaka till och inse vad de är man går miste om nu! de är liksom inte värt de. man önskar att föräldrarna är hårdare men samtidigt som man gör de skriker ana där inne och de är så all jävla panik och ångest kommer. de är då hon är så jävla stark och alltid hittar sina jävla utvägar! blir galen!



det är du med! de är ingen orsak jag vill hjälpa dig så mkt jag bara kan. du är värd bättre än dehär! jag vet vad du menar de är skönt att någon förstår EXAKT allt man känner och vad de är man pratar om för de som aldrig upplevt detta kommer aldrig kunna förstå, asså aldrig.



vi klarar de tillsammans, de krävs vilja och en saknad till vårat gamla liv.. och de har vi väl? visst? :)

absolut vi ska leva livet! hon ska dö uuut hon ska bort de är vi som ska ta kommandona nu asså hela klart! massa kärlek till dig gumman! detsamma de ska gå bra för dig med. du klarar allt du är stark, en som en gång fått anorexia är en jävligt stark person för de krävs mkt utav en för att hamna där också ska du veta.. de vet du nog. alla gånger man mått dåligt, haft tråkigt, varit ensam och kännt sig ful men bara kämpat på neråt. de är bara ta all kraft från ana och vända skiten!!

<3

2011-06-13 @ 22:40:01
URL: http://linneasol.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3 står i epostfältet, samma på både användar o lösen

2011-06-14 @ 15:18:33
URL: http://nastydiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0