Surprise!

Mary-Kate är hemma!

Känns bra.
Känns dåligt.
Blandade känslor helt enkelt.

Nu blir det mellanmål! Turkisk yoghurt med hallon och mango. Mums!




Kommentarer
Postat av: Johanna

åå äntligen! Har följt dig sen flera månader tillbaka men har nog aldrig kommenterat. du är duktig! är du hemma "föralltid" nu eller bara permis? <3

2011-07-16 @ 14:17:12
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: lizzie

åå välkommen heem :)

2011-07-16 @ 18:50:09
URL: http://faatkitty.blogg.se/
Postat av: gaia

hej vännen,

jag mådde så dåligt på gruppen nu sist så kunde inte fokusera och hade glömt vad du skrev att du hette. men du ska på sommarvården? jag kommer vara där tisdagar och torsdagar i alla fall.

jobbigt med dom känslorna..kan bara säga att jag velade som en toka förr, gör det än (ibland) men jag känner att jag just nu lever ett dubbelliv emellanåt, fast med mindre anorexi. jag ska ut ikväll och dansa och umgås med mina vänner, jag jobbar, är på stan och mar många vänner. men samtidigt har äs klamrat sig fast lite- fast nu ska den BORT. är ju trött emellanåt och samma andra symptom som jag är så trött på. vill bara bli frisk NU.

angående din blogg..kan ju säga att jag hittade den genom resanupp.devote.se bloggen, och det är ju en blogg bara fokuserat på äs nästan och som en himla klan av tjejer som pratar sjukdom. enligt mig så tror jag inte att sånt är bra, att skriva massa om sjukdomen. man kan ju föra dagbok och sånt kanske? men det är en svår fråga. jag hade nog inte pallat det, hade bara identifierat mig med sjukdomen hur jag än gjorde. därför har jag två tumblr nu som jag är så galen i. haha..mitt nya intresse typ.

kämpa på nu, det finns något bättre. det vet jag, för har varit väldigt frisk ett tag, men stod inte ut tillräckligt länge bara. det var synd, men nya tag. var det du med lockigt hår typ? eller med mörkt kort? eller rakt blont? haha, många frågor.

KRAM! <3

2011-07-16 @ 19:33:51
URL: http://gaiapadovan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0