Att se det positiva

Jag är brun. Woho! Och det är galet varmt på mitt rum.
Jag kommer ha öppet fönster hela natten, men ska nog ändå ladda upp med ett gäng rena sängkläder. Det lär bli svettigt i vilket fall. Hehe!

Nu ska jag springa iväg och spela lite ps2 för jag kommer ändå inte kunna somna. Ratchet and Clank. Grymmaste spelet evaah! Om ni inte har testat, GÖR DET!


Kommentarer
Postat av: gaia

hej fina du,



härligt att höra att du också mår bättre. man blir sig själv igen, man kan skratta och ja- leva. det finns så mycket jag vill säga och peppa dig med. se om vi stöter på varandra, jag ska på dagvården innan skolan börjar med. ta det i din takt, det där med vänner osv. för det tar tid, det har det gjort för mig. man ska dock vara vaksam på vad som är en själv/anorexin. jag har lagt ner OTROLIG tid jag med, sinnessjukt! dock ska man inte få ångest att man missat, lika bra att bli frisk nu så man inte missar ännu mer. för folk lever och det händer saker, och om man är sjuk så står man still. så har jag upplevt det. och vill inte ha det så mer. det är slut på det nu. visst? hoppas du får en fin helg, kör bara på. jag har sett så många bli friska, det går. kram på dig, du är stark! ( starkare än du tror, PEPP! )

2011-07-28 @ 21:19:07
URL: http://gaiapadovan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0