Paniiik!!!

När jag kom hem efter skolan var mamma redan hemma.
Vi pratade i över en timma. Eller ja, pratade och pratade. Förtvivlan och tårar i mängder från mammas sida. Panik och ilska från min. Jag vet inte vad jag ska göra, eller säga. Kan inte tänka klart. Jag är rasande.

Daddy hade tyligen också märkt. Daddy av alla människor. Han märker ju aldrig något annars! Nu tänker hon berätta allt för honom. Berätta att jag inte äter, vilket jag förövrigt gör! Berätta om hur mycket jag gått ner i vikt. Ååh, jag blir galen! Jag får panik! Mamma har förstått. Hon vill skicka mig till någon ätstörningsspecialist. Hon har redan ringt! Jag vägrade. Sa att hon hade fel. Att jag mådde bra. Hon trodde mig inte. Herregud, jag har nog aldrig sett henne så förtvivlad förr. Varför kan hon inte bara låta mig vara?
Nu kommer dom att vakta mig dygnet runt. Kontrollera så att jag äter. Kontrollera min vikt. Vad i helvete ska jag göra nu? Hur fan ska jag kunna nå mitt mål när så många människor står i vägen? Snälla någon, hjälp mig!!!

Jag vill ju bara vara perfekt. Snälla, snälla, låt mig. Jag gör vad som helst...

 

Kommentarer
Postat av: Alex

Jag tycker synd om dig :( Min mamma "avslöjade" min ätstörning i oktober förra året, och sedan dess har hon tvingat iväg mig till BUP, hon håller koll på mig när jag äter frukost och middag och dessutom ska jag till en ätstörningsklinik snart. Det är jätte jobbigt.



Hoppas det löser sig för dig, kram♥

2011-02-07 @ 19:04:49
URL: http://alexandraluft.blogg.se/
Postat av: lizzie

vad jobbigt det där låter! :o



sv. ååhh, tack! alltså du gjorde min kväll :)

och jag är väl lika patetisk jag..läste igenom hela din blogg igår med, fast den var inte så jättelång? :)

iallafall kändes det super och jag tog mig igenom idag ganska okej ändå, tack vare din härliga kommentar! :D TACK

ska förresten börja följa din blogg nu med, du verkar vara en rätt fin person:)

2011-02-07 @ 22:13:07
URL: http://problemas.blogg.se/
Postat av: Alex

Sv: Mina föräldrar vet om att jag fortsätter gå ner i vikt, men jag brukar oftast gå runt i tjocka tröjor och dubbla tights och sånt när jag är hemma, så då syns det inte lika tydligt.

Men jag kan ju såklart inte dölja allt, och jag bråkar ofta med mina föräldrar om mat och sånt. Men så länge dom ser att jag äter frukost och middag så brukar dom inte tvinga i mig en massa annat.

Så nej, jag kan inte helt dölja att jag går ner i vikt, tyvärr.



Stor kram♥

2011-02-08 @ 07:53:43
URL: http://alexandraluft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0