Asdfghjjklöö!

Det blev lite bättre efter att jag varit ute på min powerwalk igår kväll, men sedan när jag skulle gå och lägga mig upptäckte jag, till min stora förskräckelse, att jag avslöjat veckans absoluta katastrof! Beroende på hur jag ligger, till exempel på ena sidan, får jag valkar på den andra! Eller en valk kanske jag ska säga...men ändå, en fucking valk!?!? Är det bara jag?! Herregud! Jag höll på att dö! Och dör fortfarande! Assddfghhjhjkllöö!!!!!!
Sitter i skolans bibliotek, ensam om ni vill veta, så allt är som vanligt! Matteboken, en cola light, ett äpple och ett tuggummipaket ligger framför mig och jag har inte lyckats lösa ett enda tal sedan lunch. Tragisk syn, helt klart, och majoriteten antar nog att jag är mer eller mindre dum i huvudet, eller iaf utstött. Konstig.
Jag orkar inteee! Ska på stödmatten vid fyra också...och jag känner bara, döda mig eller något.

En gammal klasskompis till mig i högstadiet, som även han är kvar en extra termin, är väldigt, ehm...speciell och ser dessutom väldigt speciell ut. Vissa tycker att han är äcklig, och jag vill bara smälla till dem i ansiktet med ett gjutjärnslock! Självklart är det ganska irriterande när han förföljer mig runt hela skolan dag efter dag, såvida jag inte lyckats undvika honom, men seriöst, hur har de mage att se ner på andra?! Förut när jag satt i korridoren gick det förbi två killar, varav den ena smällde till den andre i sidan, kollade mot oss och började skratta. Okej, killen märkte inget, men jag gjorde och det är tillräckligt illa! Tur för dem att jag inte var på stridsstigen. Så äckligt elaka människor kan vara. Varje gång han pratar med mig stirrar folk som om det vore synd om oss. Om mig? Lägg av för i helvete! Jag tycker synd om er. Idioter!

Gud vad arg jag blev nu...överskuggar nästan alla tjock och värdelöskänslor! Aaaaaaaarghhh!!! Hehe!
Och helvete. Nu stampade min före detta pojkvän in genom dörren och satte sig med sina irriterande snygga kompisar bara tre meter från mig. Kan det bli värre?! Det är ett under att de inte är tvillingar. Om man bortser från det faktum att han är 95a...och en del andra saker är de lika som bär, han och mitt ex, som jag fortfarande är dödskör i. Åh, detta är verkligen min dag.


Kommentarer
Postat av: s

vilka idioter!

2012-11-13 @ 09:49:42
URL: http://holdonandbereal.blogg.se
Postat av: Josefin

Var är d? <3

2012-11-29 @ 14:38:45
URL: http://letusfly.blogg.se
Postat av: Josefin

Är du okej? <3

2013-03-05 @ 21:36:31
URL: http://letusfly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0