Hey ho, let's go!

Sitter och äter rågflingegröt med mjölk och jordgubbssylt till kvällsmål, för första gången sedan i höstas, och kan för mitt liv inte förstå hur jag klarat mig utan den så länge?! Kärlek, men råkade väl snöa in mig på risgrynsgröt lite för mycket i julas... Hehe!

Iaf, efter middagen förut (köttbullar med makaroner, grönsaker, rotfrukter och ett äpple till efterrätt) kändes det helt åt helvete, så jag kastade på mig ett tjockt lager kläder, mössa, stövlar och gav mig ut i stormen. Det regnade, men jag vägrade gå hem innan ångesten släppt, vilket den gjorde efter en stund, och nu känns det mycket bättre!

Imorgon slutar jag efter lunch och då ska jag in och träffa min psykolog som jag inte varit hos sedan i början av april. Vill absolut inte, men vet att jag behöver, so don't even think about it girl!
Sen ska jag ta bussen hem med mamma, mysa med henne, syster, skaldjur och vitlöksbröd innan jag gör mig i ordning för utgång med finaste Emmisen!

Nu ska jag plugga rättskunskap. Familjerätt för att vara exakt, och efter det blir det Du är vad du äter med favoriten anna skipper, och mitt älskade Criminal minds vid nio. Woho!

Mamma berättade förresten att en nära vän till henne funderar på att anmäla sig så aaah, hoppas! ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0